En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Sonunda bir filmde hemfikiriz :) hala o filmde ödül alması gereken oyuncunun morgan freeman olması gerektiğini düşünürüm. Harika bir oyuncu..
Morgan freeman ve Anthony hopkins sektörlerine gönderilmiş mucizelerdir. Hediyedir onlar insanlığa

Aslında seni bulduğum iyi oldu :) çünkü bir türlü adını hatırlayamadığım filmler var beni deli ediyor. Umarım biliyorsundur. Filmde suçlular uçakla başka bir hapishaneye götürülüyor. Ama o uçakta normal yolcularda var. Suçlular elleri kelepçeli ve turuncu kıyafetler giymişler. Onlardan biri bileğinin içinden, derisinin içinden yani bir iğne çıkarıyor ve kelepçeyi açıyor. Çok iğrenç bir sahne olduğu için burayı çok net hatırlıyorum. Sonra uçaktakileri rehin alıyorlar. Bu filmi çok önceden seyretmiştim

Con air olabilir mi ki..Ben de böyle hatırlayamam ki...

Daha önce film tekrarı izlediğimi hatırlamıyorum hiç, pek tekrar izlemeyi sevmem normalde, uğraşabileceğim izleyebileceğim başka bir şey yoksa o zaman anca :) Ama nedense kendimi kaptırmak istedim bir şeylere ve Harry Potter serisi buna çok uydu, aradan da çok uzun zaman geçmişti... İçi dolu bir seri gerçekten.

Ortaokuldayken rumble fish filmini 17 Kez izlemiştim tekrar izlediğim onlarca film oldu yine, her defasında farklı tat alarak

Ortaokuldayken rumble fish filmini 17 Kez izlemiştim tekrar izlediğim onlarca film oldu yine, her defasında farklı tat alarak

Doğrudur bildiğim şeyi tekrar izlemek biraz zor geliyor bana sanırım, onun yerine yeni bir tane izleyeyim diyorum, nadirdir böyle, eser bir anda :)
Ama şu da var tabi sürekli film izlemiyorum daha çok izlemediğim var...

Doğrudur bildiğim şeyi tekrar izlemek biraz zor geliyor bana sanırım, onun yerine yeni bir tane izleyeyim diyorum, nadirdir böyle, eser bir anda :)
Ama şu da var tabi sürekli film izlemiyorum daha çok izlemediğim var...
O halde haklısınız, ben tüm gün- gece izliyorum yıllardır çok iyi filmler bulmak çok zor

Dün daima lilya ve parçalanmış izledim..İzlenebilir filmler...

Yabancı dizi önerisi olan var mı kızlar? Eski- yeni farketmez...

Mentalist...Medium...Nip tuck..Vikings...G.o.t... Shameless...lost...Prison break...Breaking bad.. American horror story izlendi...bitti

Polisiye,suç, gerilim tarzı önerisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…