Ben beğendim ya :) zevkler ve renkler meselesi.. Ama esaretin bedelini tek geçerimGece hayvanlarını geçen hafta izlemiştim, su an hiç bir şey hatırlamıyorumhaa sonunda adam gelemiyordu buluşmaya...Yok onu da beğenmemiştim
Olumcul deneyi izledim guzeldi ama final dediler sanki devami var onunda:)[/QUOT
O film bitmez :)
1500 civarı film izlemisimdir..Sayarken 1000 de kalmıştımBen beğendim ya :) zevkler ve renkler meselesi.. Ama esaretin bedelini tek geçerim
1500 civarı film izlemisimdir..Sayarken 1000 de kalmıştımesaretin bedeli güzel, evet...
Morgan freeman ve Anthony hopkins sektörlerine gönderilmiş mucizelerdir. Hediyedir onlar insanlığaSonunda bir filmde hemfikiriz :) hala o filmde ödül alması gereken oyuncunun morgan freeman olması gerektiğini düşünürüm. Harika bir oyuncu..
Morgan freeman ve Anthony hopkins sektörlerine gönderilmiş mucizelerdir. Hediyedir onlar insanlığa
BilmemKesinlikle.. Misery filmini seyrettin mi? 90 yapımı.
Ölüm kitabı..izlemisimKesinlikle.. Misery filmini seyrettin mi? 90 yapımı.
Con air olabilir mi ki..Ben de böyle hatırlayamam ki...Aslında seni bulduğum iyi oldu :) çünkü bir türlü adını hatırlayamadığım filmler var beni deli ediyor. Umarım biliyorsundur. Filmde suçlular uçakla başka bir hapishaneye götürülüyor. Ama o uçakta normal yolcularda var. Suçlular elleri kelepçeli ve turuncu kıyafetler giymişler. Onlardan biri bileğinin içinden, derisinin içinden yani bir iğne çıkarıyor ve kelepçeyi açıyor. Çok iğrenç bir sahne olduğu için burayı çok net hatırlıyorum. Sonra uçaktakileri rehin alıyorlar. Bu filmi çok önceden seyretmiştim
Harry potterin öyle bir büyüsü var değil mi :) her yaşta defalarca izlenebiliyor. Çocukluğumun filmiydi ama hala tv de çıksa kanalı değiştirmem, sonuna kadar da seyrederim. Hatta eşime "Aa Harry potter çıkmış" derim :) seyrederiz.. Öyle çok film var hala çocuklar gibi seyrettiğim
Ortaokuldayken rumble fish filmini 17 Kez izlemiştimDaha önce film tekrarı izlediğimi hatırlamıyorum hiç, pek tekrar izlemeyi sevmem normalde, uğraşabileceğim izleyebileceğim başka bir şey yoksa o zaman anca :) Ama nedense kendimi kaptırmak istedim bir şeylere ve Harry Potter serisi buna çok uydu, aradan da çok uzun zaman geçmişti... İçi dolu bir seri gerçekten.
Ortaokuldayken rumble fish filmini 17 Kez izlemiştimtekrar izlediğim onlarca film oldu yine, her defasında farklı tat alarak
O halde haklısınız, ben tüm gün- gece izliyorum yıllardırDoğrudur bildiğim şeyi tekrar izlemek biraz zor geliyor bana sanırım, onun yerine yeni bir tane izleyeyim diyorum, nadirdir böyle, eser bir anda :)
Ama şu da var tabi sürekli film izlemiyorum daha çok izlemediğim var...
Evet con air :) teşekkür ederimmCon air olabilir mi ki..Ben de böyle hatırlayamam ki...
Can dostum film müziğine bitiyorumm :)Can Dostum
Çok tatlıydı.. Duygulandım...
Nefesini tut iyidir..Geçen hafta izlediğim filmler:
Room
Nefesini tut
Colonia
Das experiment
Hidden
The best offer
Beyin avcıları
Hatırladıklarım bunlar.secerek izlediğim için hepsi de iyiydi, öneririm..
SevindimEvet con air :) teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?