En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Son zamanlarda o kadar çok film izledim ki. aklımda kalanlar;

animasyon film olarak; çılgın hırsız 2 ve karlar ülkesi.

karlar ülkesi zaten oscar alan , çılgın hırsız 2 de oscar adayı iki güzel eğlenceli animasyon film. ben animasyon filmlerine bayılıyorum. animasyon severler sevecektir.

korku filmi;

diğerleri, anne, son durak 5, davetsiz filmlerini izledim.

4 ü de güzeldi. anne çok farklı bir film. son durak 5 gerilim dolu. davetsizin de sonu çok şaşırtıcı. diğerlerinin de sonu şaşırtıcı.

komedi olarak git başımdan ı izledim. hangover serisine benzer bir film. oldukça eğlenceli.

fantastik; pan'ın labirenti

bu filmi merak etmeme rağmen ancak izleyebildim. sıkıcı diyenler de var ama ben sıkılmadım beğendim.

ex machina (7,8) bilim kurgu sevmeyen biri olarak beğendim. bilimkurguda beğenme kriterim gerçek dünyada gerçekleşebilecek şeyler içermesi. interstellar gibi mesela. ex machina tahmin edilemez şekilde ilerliyor. şaşırtıcı eğlenceli yaratıcı sahneler var. biraz bilmece gibi bir film.

daglicht (7,0) dram gizem suç türünde bir filmdi. oğlu otizm belirtileri gösteren bir kadına biri aslında bir kardeşi olduğunu söylüyor. aile sırlarının peşine düşen kadın inanılmaz gerçeklerle karşılaşıyor. mutlaka izlenmeli. çok beğendim ve çok etkilendim.

furious seven (7,6) bana bir önceki filmin tadını vermedi. yine de renkli alışıldık bir furious işte. çerezlik olarak izlenebilir.

the man from earth (8,0) bir öğretim görevlisi okuldan ayrılıp başka bir şehre gitmeye karar verir. evini toplama aşamasında diğer akademisyen arkadaşları bu adamın evine onu uğurlamaya gelir. adamımız bu arkadaşlarıyla bir sırrını paylaşır ve film boyunca bu sır üzerinde birbirleriyle tartışırlar. film sadece bu evde geçmekte. psikoloji, inançlar üzerine çok etkileyici bir film. mutlaka öneririm.

the switch (6,1) saçmasapan bir dram romantik komedi filmi. kadın erkek yakın iki arkadaş, ama erkek kadına aşıktır. kadın bir donörden sperm alarak hamile kalır ve çocuk dünyaya getirir. bu süreçte uzak bir bölgeye taşınır. yıllar geçip çocuk biraz büyüyünce kadın eski oturduğu yere döner ve kendisine aşık olan eski yakın arkadaşının sarhoşken donörün spermleriyle kendi spermlerini değiştirdiğini öğrenir. yani çocuk kadının en yakın arkadaşındandır. böyle saçmalıklar üzerine bir film. :)) izlemeyin.

svetat e golyam i spasenie debne otvsyakade (8,1) dram. annesi ve babasını trafik kazasında kaybeden bir gencin, dedesinin kendi hafızasını geri getirme çabası üzerine geçmişteki yaşanılanlar üzerine inişli çıkışlı dram dolu trajik bir hikaye. izlenebilir.

buried (7,0) film tek mekanda geçiyor. neresi olduğunu söylemeyim. :) Irak'a tır şoförü olarak gidip fidye için esir alınmış genç bir adamın yaşadığı trajik bir hikaye. çok trajik ve çok duygusal. hayatı sorgulattırır cinsten. izlenmeli.

simindis kundzuli (8,0) ilyas salman'ın başrolünde oynadığı bir gürcü sanat filmi. dolayısıyla az diyalog var ve alışkın olmayanlara sıkıcı gelebilir. film dede, kız torunu ve birkaç asker arasında geçiyor. gürcü ve abhazalar arasında geçen askeri olaylar arasında bir nehirde dönemsel oluşan kara parçasında mısır ekmeyi deneyen bir dede ilyas salman. çok güzel bir film. ilgi alanına girenler için izlenmeli.

yıldızlararası-interstellar. çok kafa yorucu bir film. tam olarak anladığımı söyleyemem ama bu uzay-zaman konusu çok ilgimi çekti, değişik.
Şu anki bilimin geldiği noktayı gösteriyor, film tamamen bilimsel gerçeklikle çekilmiş, bilim adamlarıyla birlikte yazılmış senaryo... Ben çok beğenmiştim, tavsiye ederim.

Malefiz; masal tadında bir film. birçok ödülde adaylıkları bulunan bir film zaten. Amerika'da people's choice ödüllerinde favori film ödülünü almış. tavsiye ederim.

Nedimeler; yer yer sıkılmama rağmen genel olarak eğlenceli bir filmdi. adı üzerinde nedimelerle ilgili düğün hazırlıklarıyla ilgili bir filmdi. bu filmin de birçok ödülde adaylıkları bulunuyor. Amerika'da people's choice ödüllerinde favori komedi film ödülünü almış.

yani iki filmi de Amerikalılar beğenmiş. izlenebilir eğlenceli filmler. ben de tavsiye ederim.

Seninle bir ömür- çoook güzel romantik sevenlere

Histeri - The Children

Korku-Gerilim unsurları barındırıyordu bana göre..Pek korku filmi sevmem.
Çocukların oynadığı bir film ne kadar korkunç olabilir diyorsanız, bir kere izleyin derim.

The Life of David Gale

Güzel bir film, tavsiye ederim...

About a Boy - Bir Erkek Hakkında

Hoş, keyifli :)

Ölümsüz Aşk
Senaryo basit gibi görünse de ben oyunculuktanda konudan da görüntü kalitesinden de etkilendim beğendim.
Filmin ilk yarısı çok ağır geçse de ikinci yarısı açığı kapatıyor

siccin 2 ye giden var mı aramız da ? çok gitmek istiyorum ama bir kaç yorum okudum kötüymüş galiba.

Bugün 3 tane film seçtim indirdim, hangisinden başlasam bilemedim. Hepsi dram, benim koca biraz duygulansın istedim:
Nebraska
Turtles can fly
Instructions not included

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…