En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

aksam tekrar no strings attached i izledim, pesine thema ya uygun olsun diye 'friends with benefits' i yayinladilar, son yarim saatine kadar izledim..... baska bisey olsaydi tv'de izlerdim.

Patch Adams
O makarnalara(makarna havuzu) üzüldüm yalnız, nimet o
Ama genel olarak güzel, tatlı bir film...

Malefizi izledim en son. Bilindik zaten konuyu anlatmama gerek yok sanırım. : )

Bir Zamanlar
Fena değil, başroldekiler güzel şarkı söylüyor.

Milyoner..
Tavsiye ederim... Hüzünlü, ama çok romantik : )

slummdog milionair?
sahaneeee, super bir film!!! defalarca izlesem bikmam <3

aksam '' bad teacher'' izledim.... cok tarzim olmadigi halde, belki iyi gulerim dedim ama, vasat cikti .

Evet o : ) Ama 8 oskar da fazla sanki, fazla beklentiye giriyorsun...

walla ben okadar sevdimki, o oscarlar helali hos olsun ;-) özellikle o minik Jamal a bayildim. sipa ! ;-)

Oscar ödüllerini bilmeden izledim aslında, sonra baktım ama bilmiyorum bana o derece gelmedi.
Ama güzel tabi... :)

@Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption / 1994-ABD

Konusu : Genç ve başarılı bir bankacı olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir.

İzlediğim en iyi filmlerden. Ters köşe yaptı resmen. Herşeyin bir anlamı olduğu ve umudun asla yitirilmemesi gerektiği çok güzel işlenmiş. Tekrar tekrar izlerim ve akıllı adammış derim.

N Nuh : Büyük Tufan / Noah / 2014-ABD

Konusu: Nuh'un Gemisi'nin modern tekniklerle anlatılan hikayesi.

Bir film olarak güzel. İşleniş, oyunculuk, efektler hepsi hoşuma gitti. Benim inanışıma yakın olmasıda hoşuma gitti. Saçma sahneler vardı ama iyi bir filmdi bütün olarak.

B bir Gün / One Day / 2011-ABD

Konusu: Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder.

Tam bir romantik komedi. Filmin kitabını elime aldığımda çok sıkılmıştım ve yarıda bıraktım. Okuyamıyorsam izlemek gibi bir seçeneğimde vardı ve izledim. Çok hoş bir film. Ama tam kavuşmuşlarken Emma´nın ölmesine çok üzüldüm. Keşke insanlar sevgilerini beklemeye almasa ve gurur denen şey hiç olmasa....

sevgili John / Dear John / 2010-ABD

Konusu: Çocukluğu evdeki dengeyi kurmakla geçen John Tyree, orduya yazılır ve asker olmak için evden ayrılır. Gitmeden önce Savannah isminde, hayır kurumlarında çalışan muhafazakar üniversite öğrencisi ile tanışır. Tesadüfler onları hep karşı karşıya getirir. Aralarındaki ilişki kıskançlık nedneiyle bozulur gibi olsa da, John genç kızın kalbini kazanmayı başarır. Ancak 11 Eylül'den sonra John orduya çağrılmıştır. Savannah ile John'un arasındaki ilişki artık mektuplarla ilerleyecektir.

Sevgi ve merhamt güzel işlenmiş. Önceleri John´a haksızlık ettiğini düşünmüştüm kızın ama onunda kendine göre nedenleri varmış. Herneyse John yinede üzerine düşmesede onlara güzel bir iyilikte bulundu. Gerçek aşk ne olursa olsun seni bulur mesajını iyi bir şekilde verdiler...

Sonsuz Aşk : Aşk filmi sevenler için hoştu bence güzel başlıyor ve güzel bitiyor tavsiye ederim .

Yer Çekimi
Germesine gerdi ama çok da sarmadı açıkçası beni
Efektler kaliteliydi.
Art arda film izleyince daha mı zor beğeniyorum acaba :/ İmdb 8 kendisi.

The Others/Diğerleri
Kesinlikle tavsiye ederim :)

Altıncı His..
Sanırım daha önce izledim, ya da birazını izlemiş olabilirim..
Tavsiye ederim, güzel film.

Gönüllerin Birleşmesi : Bu film için söyleyecek çok şeyim var . Türk yapımı bir film .
2.Dünya savaşı yılları...
Dram .. Aşk .. Yokluk .. Çaresizlik .. Açlık
Hayatta kalma mücadelesi
Yolların ayrılması sonra yolların bir şekilde kesişmesi
Kader...
Çok etkilendim uzun zamandır ilk defa bir filmde ağladım
Dudaklarımı sıkmaktan kendimi kasmaktan bi hal oldum ağlamamak adına
Türk sinemasının çekim kalitesinde çığır açması da ayrı bir mutluluk
Kesinlikle tavsiye edilir...

İncir Reçeli 2. Bol bol sarhoş ve içki masası görmek isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. 10 üzerinden 6.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…