En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

beklentimin üzerinde çıktı beğendim ben
edwardla claire da yakışmış birbirine :)

tekrar izlememek keyifliydi

ikisi de en sevdiğim filmlerin içindekaydirigubbakcemile5
remember me yi aynı gün içinde 2 kere izlemiştim, sweet november ı da bikaç defa izledim ve ikisini de daha defalarca izleyebilirimopuyorumnanaktan

Bad Boys 1 ve 2. İkiside iyiydi fakat 2. filmde kendimden geçtim, süperdi..

gerard butler deyinde akıma geldi içinde bir de michael c. hall olunca kötü olma şansı yok, bayılmıştım bu filmehihoyyyt

edit tuşu geri gelmelilmaz:

gerard butler deyinde akıma geldi içinde bir de michael c. hall olunca kötü olma şansı yok, bayılmıştım bu filmehihoyyyt

edit tuşu geri gelmelilmaz:

dün izledim ben de çok beğendim valla
genelde pek olumlu eleştriler yok bu film hakkında ama farklı ve güzeldi bence
zaten gerardın o nur cemali için bilem izlenir delikafadulden

Bugün Ölümcül Deney in devam niteliğindeki Resident Evil 4 izledim .Hangi akla hizmet bu filmi 3 D yapmışlar anlamış değilim :umursamaz:3Dsizde çok rahat izlenebilir .
Wentworth Miller hayranlarına harika haber :icecream:kadroda Millerde var :asigim:

canımmm begendınse bende ızleyımmm
bu arada pamuk kımm kedıcıkmı kopecıkmı aldınn hayatımm

canımmm begendınse bende ızleyımmm
bu arada pamuk kımm kedıcıkmı kopecıkmı aldınn hayatımm

Meleğim eğer 1-2-3 izlediysen mutlaka bunuda izle canım.Film biraz yavaş ilerliyor ama sonları diğer serileri gibi aksiyon dolu =)))

Canım o dediğin filmi almadım diğer topikte aradığım filmi yazmıştım tatlım oraya bir bak istersen olumunekankayizsmile

uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi..kurgusu görsel efektleri muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum ..sanırım bidaha gidicem :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…