En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

moon çok iyi bir film
planet 51 merak ettiğim bir filmdi, düşük puanından sanırım önyargı yapmıştım. tavsiye etmen iyi oldu tucem :)

kızlar şener şen in:asigim: yeni filmi çıkıyor isimi Av Mevisimi :sm_cool: cem yılmazla birlikte rol alacaklar
bir an once vizyona girsede izlesek :sm_cool:

afısıdı sanırım ılgınctı gazetede gormustum pamuk sekerım konusu nasıl bıseydıkı:

Aylar önce bir arkadaşımın yoğun baskına maruz kalıp izlemek zorunda kaldığım bir filmdi. Sinemada sanırım sansürlü gösterilmiş, benim izlediğim ilk haliydi.

Öncelikle filmden oldukça rahatsız oldum ki yönetmenin de amacı buydu sanırım.

Filmin görünen yüzünden ziyade alt metnine ulaşmak gerekiyor anlamlandırmak için; yüzeysel bir değerlendirmeyle Hristiyanlık eleştirisi ya da Hıristiyanlıkla hesaplaşma diyebiliriz.

Erkeğin yası rasyonalize etme süreci ve kadının yasta duygularına teslim olup deliliğe sürüklenmesi, bölüm bölüm izleyiciye sunulan metaforlar ve göndermelerle filmi okumak için hem uzak olduğumuz bir kültür ve dini anlamak hem de felsefi ve psikolojik birikime sahip olmak gerekiyor.

Shadows and Fog

Woody Allen'ın diğer filmlerine göre karanlık/ kasvetli filmi sayılabilecek "Gölgeler ve Sis" de Alman dışavurumcu akımının etkileri hakim. Sisli bir gecede yatağından kaldırılan ve bir seri katili aramakla görevlendirilen karakterimizin filmin sonuna kadar hangi görevi üstlendiği anlaşılmıyor. Karakterin bu muğlak görevi ve bilinmezlik Kafka'nın romanlarındaki karakterleri anımsatıyor.

canım ızledım bu fılmı guzeldıııı

ızlemeyenler için ADALET PESINDEYI kesınlıkle tavsıye ederımm super otesı bır fılmm

ben 100 üzerinden 100 veriyorum ya 10 bile az kaır o çocuğun aşkı ne öyle ya inanılmaz bi aşk bu kadar seven erkek olamaz yani büyüledi resmen beni:gitme:

neresini beğenmedin canım sen korku değil mi :uhm:

Bende öyle sanıp izledim, mıymıymıy ilerlemiyor bi türlü, bak anlatınca bile bunaldım, zevkler ve renkler tartışılmazmış, etkim altında kalma izle istersen belki beğenirsin Şeniz

Bende öyle sanıp izledim, mıymıymıy ilerlemiyor bi türlü, bak anlatınca bile bunaldım, zevkler ve renkler tartışılmazmış, etkim altında kalma izle istersen belki beğenirsin Şeniz

ay mıymıysa beğenmem kız bende bende geçenlerde film aldım ay almaz olsaydım ya şu zombilerin düğünü varya türk filmi bi film bu kadar mı saçma bu kadar mı ilerlemeden insanı boğar ya kimse izlemesin bu kadar saçmalık görmedim ben görüntü kalitesi dersen iğrenç ben o filme verdiğim paraya acıdım ya resmen bunaldım böğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…