planet 51; çok şirin bir animasyondu, zaman geçirmek, eğlenmek için birebir, puanı neden o kadar düşün anlam veremedim. bence gayet hoş; espriler de komik :)
the moon; bunu da beğendim; bilim kurgu; aya gönderilen klonların mücadelesini anlatmış; puanı 8.0'di imdb'de. tek kişilik tiyato oyunu gibi bir film; arkadaki ses kevin spacey
kızlar şener şen in:asigim: yeni filmi çıkıyor isimi Av Mevisimi :sm_cool: cem yılmazla birlikte rol alacaklar
bir an once vizyona girsede izlesek :sm_cool:
moon çok iyi bir film
planet 51 merak ettiğim bir filmdi, düşük puanından sanırım önyargı yapmıştım. tavsiye etmen iyi oldu tucem :)
afısıdı sanırım ılgınctı gazetede gormustum pamuk sekerım konusu nasıl bıseydıkı:
Candy
Uyuşturucunun mahvettiği hayatlar üzerine etkileyici ve dramatik bir aşk hikayesi.
canım ızledım bu fılmı guzeldıııı
ızlemeyenler için ADALET PESINDEYI kesınlıkle tavsıye ederımm super otesı bır fılmm
Heath Ledger'ın ölümünden sonra izlediğinde daha fazla sarsıyor insanı
Deccal Antichrist bugune kadar bu kadar boktan saçma sapan bir film daha izlememiştim
Evet kızlar.. Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz10 üzerinden puanlama yapalım...
Mesela benim en son izlediğim film The Notebook ( Not Defteri.).. İnanılmaz güzel bi aşk filmiydi. 10 üzerinden 9 veriyorum..
evet afişini gördüm merak ediyodum bende gitmeyi düşünüyodum güzel değil mi diyosun yani tühh:1shok:
Kesinlikle tavsiye etmem, sanırım izlediğim en kötü filmdi..
neresini beğenmedin canım sen korku değil mi :uhm:
Bende öyle sanıp izledim, mıymıymıy ilerlemiyor bi türlü, bak anlatınca bile bunaldım, zevkler ve renkler tartışılmazmış, etkim altında kalma izle istersen belki beğenirsin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?