en son bitirdiğiniz kitap

Suzanne Collins-Ateşi Yakalamak
3. kitap çıkana kadar nasıl beklerim ya:sinifsinif:

J.Randy Taraborrelli-Michael Jackson; Büyülü ve Çılgınca Bir Yaşam 800 Sayfadan oluşan biografik bir kitap.:asigim:

Nil Gün- NLP zihninizi kullanma klavuzu

Bu kitap bana hem kendimle hem insan ilişkilerimle ilgili çok şey öğretti, yaptığım hataları ve hatta nedne bazı şeylerin başlamadan dahi bittiğini gösterdi...

Ted Dekker - Kutsal Meclis
Kitabı henüz bitirmediyseniz kesinlikle sonuna bakmayın derim,son paragraftaki son cümle insanı vuruyor.Çok güzel bir kitap,içindeki tefrikaları beğenmiştim ben.

En son okuduğum kitap ise; Baraka “Trajedinin Sonsuzlukta Buluştuğu Yer”
Pek önerebileceğim bir kitap değil.Fakat kolay okunuyor.
Kitapta ilgimi çeken tek paragraf şuydu :
......''Mackenzie,kötü,İyinin yokluğunu tarif etmek için kullandığımız bir kelimedir,tıpkı Işığın yokluğunu tarif etmek için karanlık ve Yaşamın yokluğunu tarif etmek için de ölüm kelimelerini kullandığımız gibi.Hem kötü hem de karanlık yalnızca Işık ve İyi kavramlarıyla anlam kazanabilir;kendi başlarına bir anlamları yoktur.Ben Işığım ve İyiyim.Ben Sevgiyim ve bende karanlık yoktur.Işık ve İyi gerçekten de vardır.Bu yüzden kendini benden soyutlaman seni karanlığa gömecektir.Bağımsızlığını ilan etmen kötülük doğuracaktır çünkü ben olmayınca yalnızca kendinle başbaşa kalacaksın.Kendini benden -yani Yaşamdan- ayırman ölüm demektir.''

Syf 146 dan..

Bunun dışında kısaca özeti; Teslis + Hristiyanlık propagandası + basit Amerikanvari tanımlamalar (hispanik)

Bir Gün'ü okudum.
Genel olarak akıcı bir kitap olmasına karşın oldukça vasat bir hikayesi var.
Klişelerle dolu ve iki baş karakter de çok fazla antipatik.
Sonunu hiç güzel bağlayamamış yazar... Heyecandan ve sürprizlerden çok uzak gelişiyor.
Tipik gerçek ve sıkıcı hayat. Hayat sıkıcı ve zor ama bir yazar bunu farklı bir dille orataya koyabilmeli ki zevk versin.
Sevmedim. :umursamaz:

bende su an bir günü okuyorum. kitabin kitabinda o kdr övgü vardi ki baya heveslenerek almistim, simdi sen böyle yazinca sasirdimbilmiyorumkismile

Ben kitap alırken kitap üzerine gözümüze sokarcasına yazılan yorumları dikkate almıyorum.
Ama bitirdikten sonra bir daha okudum ve 'yuh!' dedim. Çok abartılı, yıllardır okuduğum en eğlenceli kitap fln yazılmış... Herhalde bunları oraya yazdırmak için para verdiler adamlara.
Ama tabi ki zevk meselesi. Belki de siz çok beğenirsiniz.
Ki kötü bir kitap değil kesinlikle ama çok vasat. Ve elimden bırakamadan okudum üstelik.
Yer yer son derece sıkıcı olsa da oldukça akıcı genel olarak.

O yorumlarda katıldığım tek şey romanın çok gerçekçi oluşu.
2 acıklı ve zavallı hayat var ortada.

ya canim bazen seyde cok fark ediyor.
kitap orjinal dilinde cok hostur belki, espiriler daha bi farkli olur
baska dile cevirince büyüsünü kaybeder

bakalim, simdilik SIKILMADIM henüz :) 150nci sayfaya falan geldim.
sonuna gelince tekrar yorum yazarim

Çevirisi gayet güzel bence.
Problem orda değil benim için.
Ama diyorum ya ben de elimden bırakamadan okudum.
Bir oturuşta çok sayfa deviriyordum ama bitince bu ne yaa dedim.
Dexter çok salak ve kitapta da hep belirtildiği üzere fazlasıyla ahmak bir adam.
Çok antipatikler Emma da Dexter da.

Neyse bitirince yorumunu merak ediyorum. Çok farklı düşüeceksindir belki de. )

hayali masal kahramlari yaratmamis adam, aramizdan siradan iki karakter secip iyisiyle kötüsüyle onun üzerine yazmis. ben su an daha antipatik bulmuyorum ikisinide ama henüz yarilamadim bile. bakalim daha neler olucak.
kesin yorum yazacagim opuyorumnanaktan

Glenn beck'in Kırmızı Kazak kitabini okudum. Cok güzeldi okudugum en anlamlı kitap. Kendi cocuklugunu anlatıyor sonunda da beni bayagı sasırttı. Üzüldüm cok.. İnsanlara nelere sahip olduğunu ve ailenin önemini bir kez daha hatırlatıyor.

buket uzuner - kumral ada mavi tuna
biara bitmiyecek gibi oldu bu kitap ama sonlara dogru lezzeti arttı
tavsiye ederim.
canan tan - eroinle dans
eroin hakkında daha fazla-ayrıntı- bilgiye sahibim artık
hikaye bildiğiniz gibi eroinle tanısma-bagımlı olma-bu ugurda kaybedilenler-ve sonunda temize cıkma..
canan tanın yalın uslubuyla kitap cerez gibi bi lokmada bitiyor
birde izmir deki cafe ve restaurantlar hakkında daha fazla yer biliyorum suan
tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…