en son bitirdiğiniz kitap

Açlık oyunlarını merak ediyorum bende alıcam en kısa zamanda

Son düzenleyen: Moderatör:
Kristy Scoot Annenin Günlüğü okuduğum son kitap...eğlenceli okuken sıkmayan, çocuklara aileye ilişkilere dair güzel bir anlatımı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün aldım Saklambaç'ı, elimdeki bitince başlıcam, umarım dediğin gibi çıkar, teşekkür ederim tavsiye için a.s.

Rica ederim, Umarım beğenirsin :))

Elinde ne var? merak ettim...bende Harlan Coben ASLA VAZGEÇME' ye başladım

Rica ederim, Umarım beğenirsin :))

Elinde ne var? merak ettim...bende Harlan Coben ASLA VAZGEÇME' ye başladım

Şu an Jeff Abbott - Mahzen'i okuyorum, bundan önce Harlan Coben - Kayıp'ı okudum, onuda tavsiye ederim..

Dar Ağacında Üç Fidan

uzun zamandır merak ettiğim bir kitaptı, merakımı gidermiş oldum.

en son marian keyes_ senden başka yok okudum çok beğendim sürüklüyor insanı
bundan önce harlan coben_asla vazgeçme yi okumuştum çok ta ii diil bian hep okuyası gelio insanın soora kitabın sonu gelince bumuyduu ya dedim.

agatha christe-bir gece yarısı cinayeti 2 3 gün önce en son bunu okudum
çok ilginç konusu ama biraz sıkıldım okurken
biraz katilin iç dünyasına ağırlık vermeliydi diye düsünüyorum
ama şaşırtıcı bi kitaptı

.

Hekimoglu Ismail - Bir Deliyle Evlendim

Türk bir erkekle amerikali bir bayanin ilginc evliligini anlatiyor!!

jean christophe grange nin kurtlar imparatorluğunu bitirdim en son. güzel bi kitaptı polisiye sevenlere tavsiye ederim :)

Jeff Abbott - Mahzen; karmakarışık bir hikaye, kim nerede kiminle ne zaman derken kitap bitti :mymeka:

Jeff Abbott - Mahzen; karmakarışık bir hikaye, kim nerede kiminle ne zaman derken kitap bitti :mymeka:

Bu kadar olur :)) Ben geçen sana sormuştum demi ne okuyorsun diye ???
Sende Mahzen' i okuduğunu söylemiştin...
Ben farkında bile olmadan hafta sonu Mahzeni aldım. Migrosa gitmiştim ve cep boy kitaplar vardı 5 TL'ye (çantada taşıması kolay oluyor diye çok seviyorum cep boyları)
Ama henüz başlamadım Harlan Koben ( Asla vazgeçme) yeni bitti... uzun sürdü farkındaysan çünkü çok sarmadı çok dağınık hikaye kişiler... kişiler hepsinin arasında alakasız bir bağlantı çıkıyor ve saçma sapan bitiyor.
Mahzende öyle gibi söylediğine göre ( ama aldım artık okuycam

Kürşat Başar-Başucumda Müzik
Az önce bitirdim ve gerçek bir kitap olduğunu araştırıp öğrendiğim beni inanılmaz sarsan bir kitaptı
tavsiye ederim, edinin ve okuyun derim

Var Olmanın Dayanılmaz Hafifliği- Milan Kundera
Milan Kundera'nın en önemli eseri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…