en son bitirdiğiniz kitap

Açlık oyunlarını merak ediyorum bende alıcam en kısa zamanda

Son düzenleyen: Moderatör:
Kristy Scoot Annenin Günlüğü okuduğum son kitap...eğlenceli okuken sıkmayan, çocuklara aileye ilişkilere dair güzel bir anlatımı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün aldım Saklambaç'ı, elimdeki bitince başlıcam, umarım dediğin gibi çıkar, teşekkür ederim tavsiye için a.s.

Rica ederim, Umarım beğenirsin :))

Elinde ne var? merak ettim...bende Harlan Coben ASLA VAZGEÇME' ye başladım

Rica ederim, Umarım beğenirsin :))

Elinde ne var? merak ettim...bende Harlan Coben ASLA VAZGEÇME' ye başladım

Şu an Jeff Abbott - Mahzen'i okuyorum, bundan önce Harlan Coben - Kayıp'ı okudum, onuda tavsiye ederim..

Dar Ağacında Üç Fidan

uzun zamandır merak ettiğim bir kitaptı, merakımı gidermiş oldum.

en son marian keyes_ senden başka yok okudum çok beğendim sürüklüyor insanı
bundan önce harlan coben_asla vazgeçme yi okumuştum çok ta ii diil bian hep okuyası gelio insanın soora kitabın sonu gelince bumuyduu ya dedim.

agatha christe-bir gece yarısı cinayeti 2 3 gün önce en son bunu okudum
çok ilginç konusu ama biraz sıkıldım okurken
biraz katilin iç dünyasına ağırlık vermeliydi diye düsünüyorum
ama şaşırtıcı bi kitaptı

jean christophe grange nin kurtlar imparatorluğunu bitirdim en son. güzel bi kitaptı polisiye sevenlere tavsiye ederim :)

Jeff Abbott - Mahzen; karmakarışık bir hikaye, kim nerede kiminle ne zaman derken kitap bitti :mymeka:

Jeff Abbott - Mahzen; karmakarışık bir hikaye, kim nerede kiminle ne zaman derken kitap bitti :mymeka:

Bu kadar olur :)) Ben geçen sana sormuştum demi ne okuyorsun diye ???
Sende Mahzen' i okuduğunu söylemiştin...
Ben farkında bile olmadan hafta sonu Mahzeni aldım. Migrosa gitmiştim ve cep boy kitaplar vardı 5 TL'ye (çantada taşıması kolay oluyor diye çok seviyorum cep boyları)
Ama henüz başlamadım Harlan Koben ( Asla vazgeçme) yeni bitti... uzun sürdü farkındaysan çünkü çok sarmadı çok dağınık hikaye kişiler... kişiler hepsinin arasında alakasız bir bağlantı çıkıyor ve saçma sapan bitiyor.
Mahzende öyle gibi söylediğine göre ( ama aldım artık okuycam

Kürşat Başar-Başucumda Müzik
Az önce bitirdim ve gerçek bir kitap olduğunu araştırıp öğrendiğim beni inanılmaz sarsan bir kitaptı
tavsiye ederim, edinin ve okuyun derim

Var Olmanın Dayanılmaz Hafifliği- Milan Kundera
Milan Kundera'nın en önemli eseri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…