- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Oyyy kiyamam unutmuslarmi seni.ben aslında yoğum
Hepsine verdim
3 şanslı numaramdır o yüzden üç numara
4 şıkkıda işaretledimm
Oyyy kiyamam unutmuslarmi seni.
4 de 4
aaa hepsinide işaretledim ben bu mu olacaktı karşılığı Allahım çok üzüldüm kendimi gidip mutfak masasından atıcam ve intihar edicem elveda herkeseeay hepinizde ne fenasınızzz
sen silik değilsin hep aklımızdasın falan deyin barii bebeler sizi
aaa hepsinide işaretledim ben bu mu olacaktı karşılığı Allahım çok üzüldüm kendimi gidip mutfak masasından atıcam ve intihar edicem elveda herkesee
kırılsın banane çok param var benim 4 tane bankam var övünmek gibi olmasınyapma lütfenn
masa falan krılır enflasyon çok
kendimi intihar ettim bu konuyla( hiç anlatım bozukluğu yapmam övünmek gibi olsun ) efide
mahperi bi an için sana çok kanım kaynadıkırılsın banane çok param var benim 4 tane bankam var övünmek gibi olmasın
kendime ait ülkem var desem çok yüksekten atmış olmam demimahperi bi an için sana çok kanım kaynadı
Sakın uzak durun periden :))mahperi bi an için sana çok kanım kaynadı
aaa niyemiş o kanı kaynamış kızın girme aramızaSakın uzak durun periden :))
Harbiyle aldattigin yetmedimi boynuzum 3. Köprü kulelerini gecti vucdansizaaa niyemiş o kanı kaynamış kızın girme aramıza
sus kız etmedim ben öyle şeyler ben uslu bi kızımHarbiyle aldattigin yetmedimi boynuzum 3. Köprü kulelerini gecti vucdansiz
boşver sen onu ne diyordun en son kanın mı kaynadı senino niyeee anlatsana biraz
boşver sen onu ne diyordun en son kanın mı kaynadı senin
inanmıyormusun sen banaönce bankanın olduğuna dair belgeleri görmem lazım hemen kanım kaynamaz benim
Ben sizi koruyorum aslında adının peri olduğuna bakmayın heran bi fenalik yapabiliro niyeee anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?