- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi lamelifAmine
3 şanslı numaramdır o yüzden üç numara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy kiyamam unutmuslarmi seni.ben aslında yoğum![]()
Hepsine verdim![]()
3 şanslı numaramdır o yüzden üç numara![]()
4 şıkkıda işaretledimm![]()
Oyyy kiyamam unutmuslarmi seni.
4 de 4![]()
![]()
aaa hepsinide işaretledim ben bu mu olacaktı karşılığı Allahım çok üzüldüm kendimi gidip mutfak masasından atıcam ve intihar edicem elveda herkeseeay hepinizde ne fenasınızzz
sen silik değilsin hep aklımızdasın falan deyin barii bebeler sizi![]()
aaa hepsinide işaretledim ben bu mu olacaktı karşılığı Allahım çok üzüldüm kendimi gidip mutfak masasından atıcam ve intihar edicem elveda herkesee![]()
kırılsın banane çok param var benim 4 tane bankam var övünmek gibi olmasınyapma lütfenn
masa falan krılır enflasyon çok
kendimi intihar ettim bu konuyla( hiç anlatım bozukluğu yapmam övünmek gibi olsun )
efide
![]()
mahperi bi an için sana çok kanım kaynadıkırılsın banane çok param var benim 4 tane bankam var övünmek gibi olmasın![]()
kendime ait ülkem var desem çok yüksekten atmış olmam demimahperi bi an için sana çok kanım kaynadı![]()
Sakın uzak durun periden :))mahperi bi an için sana çok kanım kaynadı![]()
aaa niyemiş o kanı kaynamış kızın girme aramızaSakın uzak durun periden :))
Harbiyle aldattigin yetmedimi boynuzum 3. Köprü kulelerini gecti vucdansizaaa niyemiş o kanı kaynamış kızın girme aramıza![]()
sus kız etmedim ben öyle şeyler ben uslu bi kızımHarbiyle aldattigin yetmedimi boynuzum 3. Köprü kulelerini gecti vucdansiz![]()
boşver sen onu ne diyordun en son kanın mı kaynadı senino niyeee anlatsana biraz![]()
boşver sen onu ne diyordun en son kanın mı kaynadı senin![]()
inanmıyormusun sen banaönce bankanın olduğuna dair belgeleri görmem lazım hemen kanım kaynamaz benim![]()
Ben sizi koruyorum aslında adının peri olduğuna bakmayın heran bi fenalik yapabiliro niyeee anlatsana biraz![]()