Moda Haberleri En sevdiğiniz moda blogu?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Bloglar biliyorsunuz hepimizin işini kolaylaştıran siteler. İyi ki varlar :) özellikle yeni bir kozmetik ürünü alacağımız zaman.

buse terimin blogu çok revaçta çok popüler. gerçekten faydalı bir site. onun dışında purseblog var yabancı bir site en çok takip ettiğim sitedir.

sizin tavsiye edebileceğiniz bir moda blogu var mı?

Son düzenleme:
hem moda hem dekorasyon konusunda Lookbook Unlimited var tavsiye ederim. öyle sadece giydiği elbisenin ya da yediğinin içtiğinin fotoğrafını çekip koyanlar gibi değil. renk nasıl seçilir, ne neyle iyi gider bunları temelden anlatıyor, konular da çeşitli.

hem moda hem dekorasyon konusunda Lookbook Unlimited var tavsiye ederim. öyle sadece giydiği elbisenin ya da yediğinin içtiğinin fotoğrafını çekip koyanlar gibi değil. renk nasıl seçilir, ne neyle iyi gider bunları temelden anlatıyor, konular da çeşitli.

arkadaşlar görüyorum ki bu cevabımı beğenenler olmuş, teşekkür ederim seveceğiniz bir sayfa bulmanıza yardımcı olduysam ne mutlu :)

ben de yurt dışından 9 to 5 chic (9to5Chic) diye bir yer var onu, yerli olarak da lookbook unlimited'i Lookbook Unlimited takip ediyorum. ikisinin de resimleri güzel, bide lookbookunlimited'de resimlerin altında hangi marka olduğu ve linkleri var. öylelikle zara'dan bi elbise almıştım :) kendi kombinlerini de yapıyor zaman zaman.

kesinlikle benimde takiğ ettiğim linklerden biri..her nete girişimde mutlaka bakarım...

Back
X