Moda Haberleri En sevdiğiniz moda blogu?

nunu's closet'i çok sevdimm :) bikotbitişört, alışverişcini, balköpüğütasarım türk bloglarından en sevdiklerim. Yabancılardan, theblondsalad, fashiontoast,clothesencounters favorilerim. Vee kızlar bu da benim blogum (yeni başladım sayılır) ucankamera.blogspot.com

Voe - Hei jeg er ei jente på 17 år. Bor i Hønefoss, elsker å danse

Yani beğenirmisiniz bilmiyorum ama Norveçli bi bayanın bloguna yazdıkları var . Giyim,kuşam,makyaj nasıl yapılır tarzı . Kendi dilinde yazmış ama dili bilmeye gerek yok çünkü bütün aşamaları resimlerle anlatmış . Çok güzel olduğu için internette en çok iyeret edilen blogmu ne olmuş facebookda gördüm sonra baktım hakkaten güzel şyler anlatmış sizinle paylaşmak istedim . google , youtube dan bakmak video izmek isterseniz adı : Emelie Nereng Voe

Voe - Hei jeg er ei jente på 17 år. Bor i Hønefoss, elsker å danse

Yani beğenirmisiniz bilmiyorum ama Norveçli bi bayanın bloguna yazdıkları var . Giyim,kuşam,makyaj nasıl yapılır tarzı . Kendi dilinde yazmış ama dili bilmeye gerek yok çünkü bütün aşamaları resimlerle anlatmış . Çok güzel olduğu için internette en çok iyeret edilen blogmu ne olmuş facebookda gördüm sonra baktım hakkaten güzel şyler anlatmış sizinle paylaşmak istedim . google , youtube dan bakmak video izmek isterseniz adı : Emelie Nereng Voe

dilini anlasaydık daha iyiymiş ama kıza bayıldım:1:

dilini anlasaydık daha iyiymiş ama kıza bayıldım:1:

Ahaha o na bayılmamak ne mümkün abacım :D dilini bende anlamıyorum ama o kadar çok resim eklemişki zaten hangi pantolan nasıl gölek nasıl çizme kolye kombinasyon etmiş görüyorum koyduğu resimlerden . ama ecnebi kızlar çok büyük gösteriyo kim der o kız 17 yşında diye : )

Tavsiye edeceklerim:

off ne giysem
mocha daily
d.i.y. - honestly wtf >>> Çok güzel kendin yap projeleri var :)
cindrella under the umbrella
viva luxury
gardrop kedisi
moda cadısı
moda meleği
pembe şeker moda blogu
modayızbiz
photo and fashion
nil ertürk >>> en iyi Türk bloggerlardan biri

Kendi blogum diye demiyorum ama, 2011 Turkcell Blog Ödüllerinde En iyi Moda Blogu kategorisinde 2. olmuş olan FashionsLetter :)

günaydın!
ben incikolyem'i takip ediyorum incikolyem-Makyaj,Kozmetik ve Moda Blogu
benim için önemli olan şişirme ürün tanıtımı olmaması, incikolyem ürünleri bizzat kullnıyor ve birkaç kullanım sonra deneyimlerini paylaşıyor. reklamdan uzak gerçekçi ve sempatik buluyorum. markaların lansmanlarına da katılıyor gördüğüm kadarıyla markalarca da takip edilen bi blog. ara ara çekilişler yapıyor, en zevklisi de bu kısmı ne yalan söyliim :) moda ve kozmetik ağırlıklı olduğunu da belirtim.
sevgiler...

Back
X