En Sevdiğiniz Deterjan + Yumuşatıcı Kombinleri

Mavi yada pembe Yumoş konsantre. .
omomatik bahar çiçeği deterjan olarak. .
bende çok kullanıyorum deterjan. .
daha dün aldım bi dünya. .
dayanamiyorum offf ..

Yumoşu kokladığım da çok beğenmiyorum ama yıkanan çamaşırlar öyle kokmuyor , anlamadım
Yumoş lilyum ve lotus çiçeği.
Bir de az koyarım yumuşatıcıyı , her yıkamada da koymam , hem çamaşırlara hem de vücuda zararlı .

hiç şüphesiz yıkamada omo
yumuşatıcıda yumoş bunları tek geçerim...

Bende
Beyazlara omomatik aktive fresh deterjan kullanıyorum
Renklilere persil Colour kullanıyorum
yumusatıcı olarakta Yumos Hipoalerjik Beyaz renk (Hem bebekler için hem de bizim için) olanını kullanıyorum çok da güzel kokuyor..

Bende konuyu bi hortlatiyim mi :)

Omo sivi deterjan + yumos pembe veya bulut yumusatici pembe olani

Ben ariel+ yumoş konsantre pembe olanından kullanıyorum. Kokusu gerçekten kalıcı ama bi ara alo+ yumoş kullandım aynı etkiyi alamadım. Bingonun kırmızı olan yumusaticisini da metheden çok var bitince onu almayı düşünüyorum

Suanki kombinim
Rinso matik + bingo soft kuzumun kokusu cok memnun kaldim camasirlarimdaki kalan kokudan hatta balkona asiyorum yan komsumun evinin icini sarmis kokusu ozellikle senden geliyo koku nekdar guzel kokuyor dedi

Sır Deterjanın hipoalerjenik ve yumuşatıcı katkılı çamaşır deterjanlarını tek geöerim. Hem mis kokuyor hem de yumusatıcı ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Kalıntı da kalmamış oluyor çamaşırlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…