- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
vallahi ben yumuşatıcıda bingodan başkanısını kullanmam. 10 numara
birde cif diyoruz ya:)))) aklımızda öyle yer etmiş... ben onu sadece bingonun markasından kullanılırım.
yemin ederim insanın temizlik yapası geliyor
yumuşatıcı Bingonun beyazı
+
deterjan renklilere rinso
bu ikisinin kokusuna bayılıyorum bence gayette kalıcı
dolabı açıp açıp kokluyorum miss
Özellikle bingo beyaz yumuşatıcıya hastayım bebek kokusu gibi.
Başka markaların da beyazını kullandım ama bingonunkini tek geçerim
bingo nun yeni çıkan konsantre yumuşatıcıları inanılmaz kalıcıama bizim marketlerde koku çeşidi yok.. büyük bir maarkete gidip deterjan reyonunda kaybolmak istiyorum. bazen sırf yarım saat koku deniyorum :)
rinso toz mu sıvı mı kullanıyorsun? yeşil rinso konsantre sıvı nın kokusunu çok sevmiştim kalıcıydı da ama tozunki o kadar iyi kokmuyordu.
Selamlaar.
Ya ben biraz temizlik takıntısı olan bir insanım. Özellikle deterjan ve yumuşatıcı kokuları konusunda manyağım denebilir.
Eminim içinizde benim gibileri var.
Birlikte kullanıldıgında en mükemmel kokuyu ortaya çıkaran hem de iyi temizleyen en iyi kombininiz nedir?
Ona göre yeni bişeyler keşfedip markete öyle gidicem :)
canim msjini gec gordum kusuruma bakma
Ben bigoyu buyuk boy aliyorum kucuk olan konsantreler bereketli oluyor mu? Buyuk boy bana 4-5 ay gidiyor duruma gore
Rinsoyu da toz aliyorum kokusunu begeniyorum
On yikamali kullandigim icin sivi olan yeterince temiz yikamaz diye dusunuyorum.
Beyazlar icin deterjan onerileriniz var mi hanimlar?
en az kokusu olan deterjan hangisi
Selamlaar.
Ya ben biraz temizlik takıntısı olan bir insanım. Özellikle deterjan ve yumuşatıcı kokuları konusunda manyağım denebilir.
Eminim içinizde benim gibileri var.
Birlikte kullanıldıgında en mükemmel kokuyu ortaya çıkaran hem de iyi temizleyen en iyi kombininiz nedir?
Ona göre yeni bişeyler keşfedip markete öyle gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?