En Sevdiğiniz Deterjan + Yumuşatıcı Kombinleri

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Selamlaar.
Ya ben biraz temizlik takıntısı olan bir insanım. Özellikle deterjan ve yumuşatıcı kokuları konusunda manyağım denebilir.
Eminim içinizde benim gibileri var.
Birlikte kullanıldıgında en mükemmel kokuyu ortaya çıkaran hem de iyi temizleyen en iyi kombininiz nedir?
Ona göre yeni bişeyler keşfedip markete öyle gidicem :)

vallahi ben yumuşatıcıda bingodan başkanısını kullanmam. 10 numara
birde cif diyoruz ya:)))) aklımızda öyle yer etmiş... ben onu sadece bingonun markasından kullanılırım.

yemin ederim insanın temizlik yapası geliyor

kokuların kalıcıgılı konusunda şüphelerim var :)
peki deterjan olarak ne seçiyorsun?

yumuşatıcı Bingonun beyazı
+
deterjan renklilere rinso

bu ikisinin kokusuna bayılıyorum bence gayette kalıcı
dolabı açıp açıp kokluyorum miss
Özellikle bingo beyaz yumuşatıcıya hastayım bebek kokusu gibi.
Başka markaların da beyazını kullandım ama bingonunkini tek geçerim

Yumuşatıcı kesinlikle bingo kırmızı süpeR bir kokusu var aynısınıN yer silmek için olanını da kullanıyorum...Ama çamaşır deterjanı olArak ariel güzel...

bingo nun yeni çıkan konsantre yumuşatıcıları inanılmaz kalıcıama bizim marketlerde koku çeşidi yok.. büyük bir maarkete gidip deterjan reyonunda kaybolmak istiyorum. bazen sırf yarım saat koku deniyorum :)
rinso toz mu sıvı mı kullanıyorsun? yeşil rinso konsantre sıvı nın kokusunu çok sevmiştim kalıcıydı da ama tozunki o kadar iyi kokmuyordu.

yeni deterjan keşiflerim koku açısından :)
omo nun son çıkan pembe renklisinden + yumuşatıcı olarak da kırmızı vernel. ikisi beraber çok tatlı oldular.

kızlarrr siz de yazın kombinasyon keşifleiniziiiiiiiiiiiiiiii :)

canim msjini gec gordum kusuruma bakma
Ben bigoyu buyuk boy aliyorum kucuk olan konsantreler bereketli oluyor mu? Buyuk boy bana 4-5 ay gidiyor duruma gore
Rinsoyu da toz aliyorum kokusunu begeniyorum
On yikamali kullandigim icin sivi olan yeterince temiz yikamaz diye dusunuyorum.

Beyazlar icin deterjan onerileriniz var mi hanimlar?

Renklilere Rinso yaseminli. beyazlara omo.
Yumuşatıcı ise vernel pembe(gül) olan.
bir de tavsiye beyazlarının zamanla gri olmasını istemiyorsan hep aynı deterjanı kullan

ersağ çamaşır deterjanı ve çamaşır aktif temzlik güze kokda güzel öyleki ben yerleri bile bazen çamaşır aktifle siliyorum çok güzel bi kokusu var

Canim rinso yesil sivinin kokusu mukemmel oluyor. Ben de on yikamali kullaniyorum haftada 7-8 kere calisiyor makinam. Rinso sivi konsantrenin kucuk boyu bir ay gidiyor zaten 60 ykamalik.
Yumusatici da kokusundan cabuk sikildigim icin buyuk boy almiuorum bingo nun kucuk boy sivi konsantre yumusaticisi da bir ay gidiyor. Aylik toplam 20 lira masrafi var ikisinin :)
Beyazlar icin deterjan omo active kullaniyorum mavi. Sivisi da var tozu da aynilar. Biraz da beyaz domestos :)

Ben de bu ara aynı şekkilde yumuşatıcılara sardım .açıkçası bingo ile vernel arasında gidip gelmiştim ama vernelin kokusunun daha kalıcı olduğuna kanaat getirdim . deterjan olarak sıvı deterjan woolite(hem fiyatı uygun ve kaliteli)+ vernel konsantreden gül kokusunu hiç bir şeye değişmem

Mükemmel bir sonuç haftalar süren ferahlık ve hijyenik etki istiyorsanız , kullandığınız ürünlerin yanında endüstriyel ürünlere de bir göz atabilirsiniz. Sizce 5 yıldızlı oteller, restoranlar, hastaneler, gıda sanayi firmaları temizlik ürünlerini sadece marketlerden mi alıyor? Bu tip firmalar endüstriyel ürünler kullanır.Daha açık söylemek gerekirse,market deterjanları ve yumuşatıcıları 5-15 % aktif madde içerirken endüstiyel deterjan ve yumuşatıcılar 15-30% hatta >30 % aktif madde içerir. Bunun sonucunu da tahmin edebilirsiniz. Yukarıda birçok marka ve market ürünü tavsiye edilmiş. Ben ise sizlere deneyebileceğiniz bir endüstriyel marka önerebilirim. Deterjan için Level Up Super Nova , yumuşatıcı için Level Up Softenol Lavender .Harika bir kombin bence. Yumuşatıcının kapağını açık unutmuşum .Eve geldiğimde tüm odalar mis gibi ilkbahar çiçekleri kokuyordu.Biz hanımlar için temizlik ve hijyen çok önemlidir. Ben titiz biriyim .Bir giydiğimi yıkamadan tekrar giymem.Level Up ürünlerini kullanmaya başladığımdan bu yana hem daha az miktarda kullanıyorum.Hem etkisi daha uzun sürüyor.Siz hiç yıkamanın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hala mis gibi kokan bir çamaşıra başınızı yaslayıp uyudunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…