• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

bence mavi-siyah ve normal siyah tonu çok sert renkler.çekici duruyo olabilir belki ama seksi degil.kişiye görede degişir tabi siyah saç yakışmayan biri alıp siyaha boyadıgında seksii olurmu hiç.yapay olunca bazı şeyler seksi olmuyor.ama illa boyadan bahsediyorsak en seksii renk sarı bence dogalda olsa boyada olsa sarının inkar edilemezbir cazibesi var.

bana kalırsa sarı şaç ve beyaz tenlilere de güzel gidio Ve erkekler sarışınlara bayılıo gördüğüm kadarıyla Boyatacağım zaman ben de sarı yaptırmayı düşünüorm hoş gelio bu renk bana:icecream:

bende sarı demiştim ama ışıl ışıl bakımlı ve yakısan sarı olmalı yoksa her sarı tutmuyo.. yakısmayana sadece arkadan bakıyo önden görünce kafasını hemen cevirebiliyo..

hm tv de sari sac cok kötü duruyo bence ya. Koyu renge boyattim daha gzl duruyor ordan

Kesinlikle siyah.. çünkü koyu renk yüz hatlarını sexi gösteriyor. erkekler sarışınlardan etkileniyor diyenler varda doğal olmayan sarı saçlar tam aksine çok soluk duruyorlar. NE DEMİŞLER SARIŞININ ADI ESMERİN TADI ;)

Kesinlikle kızıl. Erkek kuzenlerimn olsun ,sevgilim yada arkadaşlarım hatta babam bile sürekli olarak kızıl saçın bayanlarda çok seksi ve alımlı durduğunu söylemişlerdir :)

Tabiki de SARI ve TONLARI​

Sarı beyaz tenli bi byana da yakışabilir,bronz tenli bayana da yakışabilir,yada yakışmayabilir onemli olan dogru tonu yakalayabilmek...

daha önce de sanırım yazmıştım ama o anket bölümündeydi. bi daha yazayım elime mi yapışır dedim...bence kızıl......................acaba bayanlar buraya en seksi buldukları saç rengini yazarken kendi saç renklerini mi yazıyorlar, yoksa başka renkler mi yazıyorlar...bunu da ben merak ettim..haydaa, nerden çıktıysa?

daha önce de sanırım yazmıştım ama o anket bölümündeydi. bi daha yazayım elime mi yapışır dedim...bence kızıl......................acaba bayanlar buraya en seksi buldukları saç rengini yazarken kendi saç renklerini mi yazıyorlar, yoksa başka renkler mi yazıyorlar...bunu da ben merak ettim..haydaa, nerden çıktıysa?[/QUOTE
al benden de o kadar. bence de kızıl seksi ama bordo kırmızıya çalan değil daha bakırımsı.sonra sarı .bi arkadaş kızılın kadınları basitleştirdiğini yazmış ama bu taşıyabilme meselesi
siyahı kahveyi zaten geç.bu arada benim dogal saçım koyu kahve ya da kestane herneyse

beyaz tenlilerde kızıl saç, buğday tenlilerde sarı saç, esmer tenlilerde?? bilmiyorum, denemeye devam edicem ama kesinlikle siyah ve doreli renkler değil onu biliyorum..
beyaz tenlilerin siyah ya da çok koyu renklerde boyatmasını da anlamıyorum, çok yapay duruyo.. Avrupadaki bayanlar da beyaz tenli(çoğu) onların koyu boya stoklarını tükettikleri gibi.. hiç hoş durmuyor bence.. ruslar gelir ülkemize özenip de boyatır ya öyle işte.. yani bu pakistanlı birinin gidip sarıya boyatması gibi bişey,ama onlar boyatınca çingene gibi olmuş derler ama tam tersi olunca süper :SS bu benim, şahsi fikrim ama siyah çok yapay duruyo herkeste.. gerisi taşıyanına bağlı..

bence kişinin ten göz rengine göre değişir.kim hangi rengi daha iyi taşıyabiliyorsa .ve kendini hangi renkte daha güzel hissediyorsa onun rengi odur.en sexi o renktir.ama kesinlikle naturel ve doğal olmalı.suni renkler insanı sexi değil şapşal gösterir.

Back