• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

kıslar bence bayanı gösteren uzun saçtır:) amaa sarı her zaman tercihim ben yeni boyattım sarıya çok memnunum bence çok bakımlı gösterio:dance:

kızlarrr mavidir siyahtır kızıldırr öyle bişey yok kişinin teniyle uyumlu bir renk vardır ve o onu sexide gösterir alımlıda esmer bir insanda sarı yakışmazken bronzda dehşet güzel duruyor bu sadece örnek kişinin yüz hatları ve teniyle alakalıdır onun için size neyin yakıştığı neyin kaliteli durduğunu siz bilirsiniz :):)

valla kime ne yakışıosa derim ben de... isterse dünyanın en güzel kızılı röflesi siyahı olsun yakışmadı mı bişeye benzemez....

bencede insana yakışan renk en güzelidir.hem ndnse saçı mavi-siyah olanlar en seksi o rengi buluyolar.bence mavi-siyah insanı çok sert gösterio itici yapıo normal siyah çok daha iyidir...

kim hangi rengi en iyi taşıyabiliyosa odur bence...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

işte komşu ablam da onayladı beni :roflol: öpüyorum canım kocaman Şeniz

bende seni kocaman öpüyorum minnoşum. Şeniz seni ararken bu konuya girdim biliyormusun? :asigim: bakayım benim kayıp kuzum nerelerde diye... :D :1hug:

Tabii kii sarıı bnde sarışın olmayı düşünüorum ama olmas die korkuorum

ama nedense dikkat çeken yolda erkeklerin hatta kadınların bile baktığı kadınlar sarılardır...hatta platin sarı.

benim saÇ rengim çok seksi (palette)nin şarap kızılı.burenk beni kışkırtıcı ve çok seksi yaptı(övünmek gibi olmasın)

Beyaz ten+kızıl gerçekten çok hoş oluyor. Esmerse ten Çağla Şikelin açtırdığı tonlarda balyaj da güzel duruyor. Sarı saçlarda da platin vb çiğ geliyor bana, altın sarısı gibi tatlı sarılar daha güzel.

Back