Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

ben sarışınım ama bence bayanlarda yüze giden renk bayanları sexi göterir kanısındayım...
şimdi kızıl renk sexi olabilir ama kızıl bana yakışmayacağı için kızıla boyatmam saçımı sırf sexi olayım diye bence kime ne renk yakışıyorsa o kişiyi o renk sexi gösterir diye düşünüyorum...a.s.

bide benim eşim sarı saç seviyor bende demekki gözüne sarı saç sexi geliyor belirtemeden geçmeyeceğim eheheheh sırnaşık şey

Platin sarisi ustune tanimam hic bir renka.s ama tumden sac sari omayacak roflea.ssupper oluyorsengözlerimebaksanab

bence karamel insana hoş ve sıcak bi hava veriyo..tabi teninize gidiyosa...

arkadaşlar çok guzel şeyler yazmışsınızda bende boyamaya duşunuyom ama hangı renk olsun karar veremıyom nolur bana yardımcı olun benım göz rengım ela ve tenımd buday rengı sızce hangırenk gıder bana yardımcı olurmusunuz beklıyo fıkırlenızı şimdiden teşekkurler hepınıze

benim saçlarım platin sarı ama kaşlarım koyu renk olsaydı kesinlikle siyaha boyardım ama ne yapayım şu anda en çok yakışan renk bu bide kaş boyamakla uğraşmak istemiyorum çünkü

ben kızıl tonları denedim pek hoşuma gitmedi sanırım koyu renkler mesela koyu kahve veya siyah ben ce en güzel çekici duran bunlar koyu renkte gizem vardır bence

vallahi katılmıyorum erkeklerin cogu gizem sever sever sarı sevenlerde vardır tabi ama bence herzaman esmer esmerim biçim biiçim ölrüm esmer için ...:1rolleyes:

doğuştan ana saçım kızıl.sonra renk açıldı şimdi karamel-sarı-bakır rengi pek belli değil rengi.göz rengimde renklii.
ben en çok platin sarının seksi olduğunu düşünüyorum.geçen sene kedi rengimin üstne boyattmıştım.ama bu decirde 10 kişiden 9u yapay sarışın:))

konu erkekler acısından mı yoksa kadınlar acısından mı ona göre degisir.. kadınlar genelde sarı pek demezler nedense.. ama erkekler kesinlikle sarı der dili demesede aklı der...

Eliz web sitenize baktım. Çok güzel yapmışsınız yaw! Sen de hoş bi hatunsun. Eşin şanslı valla! Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Saçlarını platin sarısına boyatıyorsun sanırım. Ben de boyatıyorum ama saçlarım 2 yıkamadan sonra koyulaşıyor rengi. Platinden eser kalmıyor. İstanbul' da yaşıyor olsaydın senden kuaför tavsiyesi alacaktım...

27 Nisan' da boyattığım saç:

Oldu 2 yıkamadan sonra bu saç (4 Mayıs):

valla saç rengi konusunda bence doğal saç insana yakışan o boya mahvediyo...sitenize girdim ikinizde birbirinize çok yakışmışsınız.süpersiniz

bence bu ten rengiyle de alakalı ama açık tenlilerde kumral çok güzel duruyor ve tamamlayıcısı kırmızı ruj:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…