Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

ben sarı beğeniorum açıkcası hem havalı hem seksi görünüo platin sarısı

dmple alemsin forever blonde da bacım bi süreye kadar blonde hatırlatırım ki kendi saçını uzatıyorsun:)))

kesinlikle kızıl.zaten kırmızı herzaman ön sırayı almıştır sexilikte benim için

yaranı deşmek istemezdim cnm kusura bakma:1no2:
evet evet sen bir süre daha sarışınsın :dance:
kendi saçının üzerine tekrar yaparsan daha güzel olur
sarı öyle bir renk ki ya d aröfle öyle bir olay ki insan çok alışıyor ve tekrar dönmek istiyor kendimden de biliyorum
bugün gene sarı saç aklıma gelmişti aslında
ama asla cesaret edemem heralde sarıda en ufak yıpranma ya da elektriklenme çok bariz oluyor üzülme canım bence saçın toparlanacak inşaALLAH

kızıl saçı hiç sevmesemde çok seksi gösterdiğini düşünüyorum...
kızıl saçlı hatunlara bakın,ne kadar alımlı göründüklerini farkedeceksiniz...

Bence kesinlikle sarı..

Zaten erkekler her zaman sarışın kadınları daha seksi bulur o yüzden sarışın kadınların peşinde koşarlar şakkıdı

kızlar dunyada yapılan araştırmaya göre en sexi saç rengi kızıl.ama tabı oyle aşk alevi aşk buyusu gibi kızıllar değil.doğal kızılların saç rengi yanı turuncumsu bakırımsı.bu araştırmalar sonucu varılan bır kanı. erkeklerin ruyasını hep bır kızıl kadın süsler bunuda unutmayalım.ama yıne dıyorum doğal kızıl gib olanlar.

elbette sarı.. erkeklerin algısında cabuk yer ediyor ve cok daha kolay dikkat cekiyor... herzaman sarısınlar 1-0 öndedir...

Kızıl kızıl kızılll... tek geçerim

Tüm erkeklerin sarışın hatunları beğendiğinede güler geçerim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…