- 8 Haziran 2013
- 56.999
- 151.398
- 898
Tahminlerim onu gösterdiSus biliyordun işte
İkinci sırada ara sıcak ve meze vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminlerim onu gösterdiSus biliyordun işte
Bende etiket yapıcam dedim gelsin katılsın
Evet canım. Yanlışlık olduCanım etiketlemişsin ama katılamıyoruz sandım ben Nevreste
Ne üzüldük ne üzüldükEvet canım. Yanlışlık oldu
Madalyalılar katılamıyor
Ne üzüldük ne üzüldük
Sen mi bilmiyorsunOhhh zaten poğaça kıvamına gelmiştim şişiyorum ve pek poğaça yapmasını da bilmiyorum
Güzel kategoriymiş bu arada başarılar dilerim katılacak herkeseEvet canım. Yanlışlık oldu
Madalyalılar katılamıyor
Internetinde problem varmis katilamayacakmis kizlarBende etiket yapıcam dedim gelsin katılsın
Aldım aldım yine antin kuntin şeylere gidiyordum da geri klasik olma sözü verdim diye döndüm o yoldan sen bomba bi şey aldım demişsin bir miktar korktum şu anWunderLost aldınmı tarif koş koş
Verilmiştir bilmiyorum. Rozetler bölümünde yazıyor mu? Sütaş diye.Güzel kategoriymiş bu arada başarılar dilerim katılacak herkese ❤
Senin profilinde Pınar yarışma kazananı diye logo var ya, ben de sütaş yarışması kazanmıştım, sütaş kazananlara logo verilmedi mi ya
Hemde nasıl sen onuda güzel yaparsınAldım aldım yine antin kuntin şeylere gidiyordum da geri klasik olma sözü verdim diye döndüm o yoldan sen bomba bi şey aldım demişsin bir miktar korktum şu an
Hayırlı olsunBen tarifimi aldım
O yüzden yok bu aralar demek sağlık olsunInternetinde problem varmis katilamayacakmis kizlar