- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Biraz ipucuCıkkkssss söylemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz ipucuCıkkkssss söylemem
Biraz ipucu
Peki abla öyle olsunYokkkk olmaz nasılsa tarif gelince göreceksiniz hangisi olduğunu
Cıkkkssss söylemem
Peki abla öyle olsun
yaa önemli olan yarışmak güzel zaman geçirmek gel işteee. Sen çok güzel şeyler yapıyorsunHain domdom
Menemende sonuncu olmus olarakkk yarismalara tovbe etms olabilirim
Haklısın ablaŞimdi ayıp olmasın diye söylemiyorum,tarifi kim aldı onuda bilmiyorum.
Haklısın abla
Tesekkur ederim beni onure etttin canommmyaa önemli olan yarışmak güzel zaman geçirmek gel işteee. Sen çok güzel şeyler yapıyorsun
Onlar kıymetini bilmedi gel biz bilirizTesekkur ederim beni onure etttin canommm
Amin canım benim ,inşallah Allah daha iyi etsin,kulağı iyi değil mi kuzunun?İnşaallah daha da iyi olacaksın
Çok geçmiş olsun canım
Bende iyiyim şükür
Nasılsın ablacım hayırlı haberlerle geldin ins Allah
Çok şükür canım,iyi diyelim,iyi olalım. Sen nasılsın? Kırmızı çok yakismisNasılsın ablacım hayırlı haberlerle geldin ins Allah
Ona suphem yok ablacm her defasnda cagriyorsunuz beni de sunum yonum cok eksik cok cesit seyler yapiyor deniyorum amaOnlar kıymetini bilmedi gel biz biliriz
Bu gunumuze hamdolsun ablacım rabbim bu günlerimizi aratmasın iyiyim çok şükür seninde iyi olmana sevindim çok tşk ederimmmmÇok şükür canım,iyi diyelim,iyi olalım. Sen nasılsın? Kırmızı çok yakismis
Canım sunumda konuşuruz ve netten görsellere bakıp benzerini yapabilirsin:)Ona suphem yok ablacm her defasnda cagriyorsunuz beni de sunum yonum cok eksik cok cesit seyler yapiyor deniyorum ama
Kulagı degil, bademcik iltihabı olmuş. Şimdi geçti şükür.Amin canım benim ,inşallah Allah daha iyi etsin,kulağı iyi değil mi kuzunun?
bugün bende bir öğretmene fitil oldum oğlum yanına defterini almamış o an oglukun ismini söyleyince odaya girdim vermek için oğlum da bneim giridigmi forunce sesini kapatmış tam soruya cvp veriyorken öğretmen de oğlanın sesini kendi kapattı daha müsade etmedi konuşmasına çocuk benim yüzümden yemediği laf kalmadı ...çocuğun sesimi lapatip verdi veristirdi hepsiniimi dinledimBitti bitti şükür bugün de delirmeeeem geldi yine ama olsun
Kırmızılar da pek yakışmışBu gunumuze hamdolsun ablacım rabbim bu günlerimizi aratmasın iyiyim çok şükür seninde iyi olmana sevindim çok tşk ederimmmm