- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
ahh kalbim ❤
Neden bunu bana yapıyorsun Diyetteyim en
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh kalbim ❤
sümüklü sofi poğaçası yap
Sömüklü Sofi= ZuhalyıldızıO ne kız
Sömüklü Sofi= Zuhalyıldızı
Amin canım Rabbim isteyene nasip etsin inşallahSağlıcakla gelsin ins Allah canım güle güle buyutmek nasip etsin bizlerede dua etmeyi unutma ama
hoşgeldin canım geçmiş olsunİlk aklıma gelen ,beni soranlar:) Geldim ben
Hosbuldum canım,çok sağolhoşgeldin canım geçmiş olsun
6 ay sonra bunu nereye koyacağımı düşünmekten deli oldum. O yüzden park yatak aldım
Şimdiden bol şanslar6 senenin sonunda cesaret edip, oy vermek yerine bende şansımı deneyeyim dedim☺hadi bakalım
İlk aklıma gelen ,beni soranlar:) Geldim ben
Hosbuldum şekercigim,nasılsın?Tekrar hoş geldin şekercim
Hosbuldum şekercigim,nasılsın?
Çok çekişmeli geçecek anlaşılan
Çok şükür canım,ağrım var ama,olacak o kadar Sen nasılsın?Nasılsın canım benim ❤
Nasıl oldun?
Oo çok severim,şimdiden afiyet olsun sekercigimİiyiyim şekercm sağol,akşama mücver yapacamda onu hazırladım şimdi.
hangi kapışmak? sen ve ben yok şekerim sen bunları tanımıyon burası kurtlar sofrası. ben komplekleri olan bir insanim. sonuncu falan olurum kendimi cekyattan aşağı falan atarim hic gerek yok
Aşkım Kapısmakay yazmadım sayhangi kapışmak? sen ve ben yok şekerim sen bunları tanımıyon burası kurtlar sofrası. ben komplekleri olan bir insanim. sonuncu falan olurum kendimi cekyattan aşağı falan atarim hic gerek yok
Sağol canım, çok teşekkür ederimHoşgeldin canim cook gecmis olsun
Hiç şansları yokÇok çekişmeli geçecek anlaşılan