Dün konuya yazdım.Çorba yapıyoruz ve her şey serbest diyeNevos ben sana ne dedimbeni kandıramazsın
![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün konuya yazdım.Çorba yapıyoruz ve her şey serbest diyeNevos ben sana ne dedimbeni kandıramazsın
![]()
Valla bebeyim anlamadım aslındaKuzuuuu anlatsana hamile olduğunu nasıl anladın, sürprizi anlat![]()
Bende zaten iki seçenek vardı, ya corba ya kış sebzeleriDün konuya yazdım.Çorba yapıyoruz ve her şey serbest diye![]()
Bende sevinmişimYarışma - En Lezzetli Dünya Mutfağı Tarifleri
Belki kabul ederler 🤭😁 Yufka açamazlar😒www.kadinlarkulubu.com
Bakınız![]()
Oyy minnoşuma yaaa çok akıllı bıdık, uzmemis annesiniValla bebeyim anlamadım aslında
Bayadır adet olmadıgımı farkettim sadece yoksa hiç bir belirtim beklentim şüphem vs. yoktu. Zaten öğrendiğimde de 6 7 hafta civarıymış galiba![]()
Bende instagram yok bakamiyom
Uslu uslu takılıyor şimdilikOyy minnoşuma yaaa çok akıllı bıdık, uzmemis annesini![]()
Yok ,duymadı
Allah bozmasın kuzumm maşallah, sağlıkla kavusun inş ailecekUslu uslu takılıyor şimdilik![]()
Favorilere bakır ekleyip duruyorum yarım saattir zaten, beni daha çok gaza getirip batırma.Ohhh bakırlarımı limonlayayım ketçaplayayımmm ohhhh ovayım güzel güzel ohhh
O yasakmışYine mi o çorba yoksa![]()
Belki onlayndırYok ,duymadı![]()
Bakayim da geleyimBelki onlayndır![]()
Yarışma - En Lezzetli Dünya Mutfağı Tarifleri
Belki kabul ederler 🤭😁 Yufka açamazlar😒www.kadinlarkulubu.com
Bakınız![]()
Cidden yazmışsınBütün çorbalar serbest yuvalama hariç![]()
Birazdan açayım da görSen hariç herkes olabilir![]()
Sen yoktun canomCidden yazmışsın![]()