- Emoji Skoru
- 132.421
- Puanlar
- 598
Adam bıktı anasayfadaki kavgalardan, uğramaz oldu.Yaşlılara hürmet eder yaa
Ben yaşlı kurdum
Hepten insafsız birine dönüştürdünüz adamcağızı
Napsa yaranamıyor![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam bıktı anasayfadaki kavgalardan, uğramaz oldu.Yaşlılara hürmet eder yaa
Ben yaşlı kurdum
Napsa yaranamıyor![]()
Memnun oldumDaha haklı bir serzeniş daha duymadım dogrusuçok haklısın beybi,bundan sonra seni taniyorum
![]()
Sever o biziiiiYaşlılara hürmet eder yaa
Ben yaşlı kurdum
Napsa yaranamıyor![]()
Onun amacı evden kaçmakBi de yemek kursuna gidiyorum demen yok mu nanem![]()
Tolin de eski üyelerden ve hiç nick değiştirmediHay sen çok yaşa yasom yaaaaa,evet o ohh bee![]()
Yok yok olmazSiyah beyaz film gibi olmada maazallah![]()
Evet nanem, bir ara çokça geldi buralara ya nickini hatırlayamadım bir anTolin de eski üyelerden ve hiç nick değiştirmedi
Bugün markette kaldım akşam üzeri baya elektirik kesintisi oldu telefonun da şarjı azdı kapandı kb ayağa kaldırmış herkesi aramış nasıl kaçmayım ben evden tüm kış çekilir miOnun amacı evden kaçmak![]()
En çok biz biliyoz
Yediniz adamın ömrünüEn çok biz biliyoz![]()
Öte bile gidilirBugün markette kaldım akşam üzeri baya elektirik kesintisi oldu telefonun da şarjı azdı kapandı kb ayağa kaldırmış herkesi aramış nasıl kaçmayım ben evden tüm kış çekilir mi![]()
Öylesin artıkMoruk mu diyorsun yani![]()
En çok kavga edenler yedi,biz mideye çalışıyoruzYediniz adamın ömrünü![]()
Etiketini görmez
NedennnnEtiketini görmez![]()