- 1 Aralık 2021
- 12.791
- 43.699
- 548
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir hakarettirYok canocum ben tanımıyorum, o da beni tanimaz. Ben geldiğimde yoktu
Ama yoktun beybi ben geldiğimdeBu bir hakarettir
Ellerine sağlık mükemmel olmuşEki Görüntüle 3516250 Bir taş çorba pişiremedim ama içli pişi yaptım kızım ve arkadaşları için
Ay yok, O bildiğinEski yemek araştırmalarında görmüştüm tariflerini bizim öğretmen vardı ya hani antepte ona benzettim biraz
Bizden demesiBirşey olmaz yaa
Hosgeldin güle güle derse eski kazenden eser yok çünküBirşey olmaz yaa
Benim mi suçum yaniAma yoktun beybi ben geldiğimde
Kocaman yaptım birer tane alıp doysunlarEllerine sağlık mükemmel olmuş
Bak birazdan nasıl da kızarıyorumBizden demesi
Antepte çılgın bi öğretmen vardı,bekar nicki aklima gelmiyor biraz ona benzettim yasomAy yok, O bildiğin
Canan çılgın sadece
Afiyet olsun iyi yapmsışsınKocaman yaptım birer tane alıp doysunlar
Yemek bölümünü geç keşfetti bebeyim, yoksa üyeliği eski.Benim mi suçum yani
Sen kadınlar kulübünü geç keşfettiysen
Yaşlılara hürmet eder yaaHosgeldin güle güle derse eski kazenden eser yok çünkü
Daha haklı bir serzeniş daha duymadım dogrusu çok haklısın beybi,bundan sonra seni taniyorumBenim mi suçum yani
Sen kadınlar kulübünü geç keşfettiysen
Tolin işte, artık Antep’te değil diye biliyorum.Antepte çılgın bi öğretmen vardı,bekar nicki aklima gelmiyor biraz ona benzettim yasom
Siyah beyaz film gibi olmada maazallahBak birazdan nasıl da kızarıyorum
Pardon morarıyorum
Bi de yemek kursuna gidiyorum demen yok mu nanemEki Görüntüle 3516250 Bir taş çorba pişiremedim ama içli pişi yaptım kızım ve arkadaşları için
Hay sen çok yaşa yasom yaaaaa,evet o ohh beeTolin işte, artık Antep’te değil diye biliyorum.