• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
442 kişinin oylarını almışım ..tüm oy veren arkadaşlara sonsuz TEşekkürler:KK200::KK200:elimden gelenin ennn iyisini yapmaya çalıştım.. Tekrar teşekkürler.:KK200::KK200::KK200:@Nevreste emeklerine sağlık:KK60:ilk önce sana ve sonrada bana oy verenlere,ve tümm kadınlar kulübünün hanımlarına gelsin..2016 yılınız hayırlı olsun RABBİM gönlünüzden geçenleri versin sizler için sağlık,huzur,mutluluk diliyorum:KK200::KK200:sizler için yaptığım KÜTÜK PASTAM
Ellerine sağlık canım kütük pastan müthiş olmuş:kk77::KK9::KK9:
Rica ederim:KK74:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben tebrik ediyorum canım
index.php
:KK9::KK9::KK9::KK9:
2. nuryolu nuryolu :KK9::KK9::KK9::KK9:
3. deadline deadline :KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum:KK36:
Hepinize Mutlu Yıllar:KK36:
Yeni yıl hepimize,sağlık,huzur,mutluluk,yenilikler ve güzellikler getirmesi dileğiyle:KK200:
Üçüncülükte güzel şey valla ay çok sevindim ben :-)
Kakao ve Ben Kakao ve Ben ve nuryolu nuryolu sizi daha çok tebrik ederim ;)

Oy veren 3. Olmamı sağlayan herkese çok tesekkurler:KK200::KK200:

442 kişinin oylarını almışım ..tüm oy veren arkadaşlara sonsuz TEşekkürler:KK200::KK200:elimden gelenin ennn iyisini yapmaya çalıştım.. Tekrar teşekkürler.:KK200::KK200::KK200:@Nevreste emeklerine sağlık:KK60:ilk önce sana ve sonrada bana oy verenlere,ve tümm kadınlar kulübünün hanımlarına gelsin..2016 yılınız hayırlı olsun RABBİM gönlünüzden geçenleri versin sizler için sağlık,huzur,mutluluk diliyorum:KK200::KK200:
Varya hatun çok fenasin, yaptın somonu aldin gönlümüzü :KK68: haketttigin bir birincilik oldu, tebrikler :nazar:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben tebrik ediyorum canım
index.php
:KK9::KK9::KK9::KK9:
2. nuryolu nuryolu :KK9::KK9::KK9::KK9:
3. deadline deadline :KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum:KK36:
Hepinize Mutlu Yıllar:KK36:
Yeni yıl hepimize,sağlık,huzur,mutluluk,yenilikler ve güzellikler getirmesi dileğiyle:KK200:

Tesekkurler nevreste'cim :KK60: Yeni yilda saglik ,mutluluk ,huzur diliyorum :KK60:
Bende yarismaya katilan tum arkadaslari tebrik ederim , tum tarifler birbirinden guzeldi.Hepimizin ellerine saglik :KK19:

tebrik ederim dereceye giren arkadaşları giremeyenleri de yarışmaya katılmak bile zor fotograf çekmesi sunumu derken emek vermek gerekiyor.

herkese mutlu yıllar olsun güzellikle sevgiler

tebrik ederim dereceye giren arkadaşları giremeyenleri de yarışmaya katılmak bile zor fotograf çekmesi sunumu derken emek vermek gerekiyor.

herkese mutlu yıllar olsun güzellikle sevgiler

Çok haklısın canım :KK19:Detaylı resim çekmek,çekilen resimler arasında eleme yapmak,konuyu açmak bayağı uğraştırıyor..Hepinizin emeğine sağlık. :KK60:
Mutlu yıllar. :KK200:

Back
X