• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Hafta sonu geldi :KK45:Bizden başka kimseyi bulmayız:KK70:Ben geceleri daha çok vakit bulabiliyorum:KK45:
Gerçi bu ara herkes yoğun,ben dahil:KK48:Konu diyet olunca sohbette diyet menüsü oldu:KK70:
Ben de gece daha müsaitim, herkesi uyutup rahat rahat fink atıyorum:KK70: Nevoş yeni kategri anketini ne zaman açıcan:KK45:

Bakalım bu sefer ne seçilecek:KK45:Deniz ürünleri veya pastada yapabiliriz:kk77:
Okusun diye etiketledik zaten:KK70:
Deniz ürünleri deyince aklıma geldi, Nevoşum sen biliyormuydum balık mideme dokunuyordu, söylemişimdir belki:KK48: 16 senenin ardından artık balık yiyorum 3 gündür peşpeşe balık yedim midem hiç ağrımadı:KK73:
Bile bile lades diyorsun yani:KK70:

Deniz ürünleri deyince aklıma geldi, Nevoşum sen biliyormuydum balık mideme dokunuyordu, söylemişimdir belki:KK48: 16 senenin ardından artık balık yiyorum 3 gündür peşpeşe balık yedim midem hiç ağrımadı:KK73:
Bile bile lades diyorsun yani:KK70:
Evet geçen yazmıştın görmüştüm:KK45:Maşaallah ne güzel olmuş:KK19:Yılların acısını çıkarmışsın:KK48:Balık seviyorum:KK45:
Aynen öyle oldu:KK70:

Evet geçen yazmıştın görmüştüm:KK45:Maşaallah ne güzel olmuş:KK19:Yılların acısını çıkarmışsın:KK48:Balık seviyorum:KK45:
Aynen öyle oldu:KK70:
Sorma öyle bir yedim ki, kıtlıktan çıkmış gibi:KK45:Benden çok eşim sevindi:KK70: İnsanın çok sevdiği bir şeyi yiyememesş çok kötü:( Evdekiler yerken nasıl içim gidiyordu:110: Olumlamayla başardım :KK68:

Sorma öyle bir yedim ki, kıtlıktan çıkmış gibi:KK45:Benden çok eşim sevindi:KK70: İnsanın çok sevdiği bir şeyi yiyememesş çok kötü:KK43: Evdekiler yerken nasıl içim gidiyordu:110: Olumlamayla başardım :KK68:
Tabi canım sevdiğin bir şeyi yiyememk çok zor:(
Balık yine çok sık yenilmiyor:KK19:Benim bir arkadaşın allerjisi var et yiyemiyor:KK51:Çok zorlanıyor:(

Tabi canım sevdiğin bir şeyi yiyememk çok zor:KK43:
Balık yine çok sık yenilmiyor:KK19:Benim bir arkadaşın allerjisi var et yiyemiyor:KK51:Çok zorlanıyor:KK43:
Et olarakta en sevdiğim balık benim, hatta hep diyordum keşke balık yerine tavuk ya da kırmızı et olsaydı diye:KK48: Eşime de kırmızı et dokunuyor:)

Et olarakta en sevdiğim balık benim, hatta hep diyordum keşke balık yerine tavuk ya da kırmızı et olsaydı diye:KK48: Eşime de kırmızı et dokunuyor:)
Et yemeklerin çoğuna kullanılıyor..Ne yemek yapacağını düşünürsün et yemeyince:(
O zaman sende eşinden dolayı zorlanıyorsunduro_O

Back
X