En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Yıllardır yediğim haşlanmış tavuk yanındaki buharda pişmiş tatsız tutsuz sebzelere , yazıklar olsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu yarışmadaki yemekleri görünce bir daha diyete başlayasım geldi .

Hepsi önce gözü doyuruyor , diyette en önemli kısım bu :KK51:

Ama bunları yapar yapar yerim , kilo veremem ; o zaman hepinizin yakasındayım ha :-):-)
Aus'um bu tarifleri hergün tek tek denersek kilo vermemiz biraz zor olabilir:-)Ama haftada bir iki bu tarifleri menülerimize eklersek kilo verebiliriz:KK45:Katılanları çoğu diyette zaten:cool:Bir bildikleri vardır:rolleyes:

Aus'um bu tarifleri hergün tek tek denersek kilo vermemiz biraz zor olabilir:-)Ama haftada bir iki bu tarifleri menülerimize eklersek kilo verebiliriz:KK45:Katılanları çoğu diyette zaten:cool:Bir bildikleri vardır:rolleyes:

Offf nevom ya , ben ki vakti zamanında 38 kilo vermiş ve 36 beden olmuş kadınım . Şimdi diyet denilince tüylerim diken diken oluyor ama başlamam lazım . Bu yemekler pek cici geldi bana , deneyeceğim :KK51:

Offf nevom ya , ben ki vakti zamanında 38 kilo vermiş ve 36 beden olmuş kadınım . Şimdi diyet denilince tüylerim diken diken oluyor ama başlamam lazım . Bu yemekler pek cici geldi bana , deneyeceğim :KK51:
Ben de 20 kilo ile 36 beden olmuştum:KK12:Oğlum sağolsun bedenimi yeniden yükseltti:KK53:
Ben de çok istiyorum ama bir nerden başlasam bilmiyorum:KK43:Umarım başlayabiliriz:KK19:

Back
X