En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Keşke olsaydı Hayatimda..Allaha şükür çok kalp kirmadim.. Ama kirdiklarimi silip düzeltmek isterdim. O ani öfke çıkışlarını silmek isterdim..
Hepimizin keşkeleri var canımBenimde silmek istediğim hayatıma hiç sokmasaydım dediğim insanlar var
Ispanaklı kış aldım tarifi ..ıspanağı çok seviyoruz girdiği her şeye güzellik katıyor...
Ben almadım ama verdiği püf noktalarını kafaya yerleştirdim.Hamur çok ilgili çekti

Günaydın KK'nın Güzel Bayanları Rabbim 2016 yılında hayatınızda ne istiyorsanız onu vermesi dileğiyle bana oylarını veren herkese teşekkür ederim. @realist@smeagol@canansenturk@clemantin@kayla34@pretty_rose@soocute@gizem350@distance@pptya87@galadriel80@sukedisi@Hurdunya@GezegeNKralicesi@witchhunt@Vesfa@clock@irehil@nerisona@kedicik_cns@melikeeee@mavipatikler@mimar2011@sub@SheZofren@aslii@smrya@symmm@bgapa@Minimocha@themis1990@Kova hatunu@benmatmazel@Yawrukush@demet1973@Chek@masalimsii@burnumundikine@Debusi@fnrbhc44@folik@buusem@hacico@Balonyanak@minikbulut@KaracamdanKelebek@zhrraa@AdAm_OLaCaK_KIZ@fbtl@caglaeris@ay__060@darkmore@maybe_@syes@Be_Ni_1012@esmetime@Nurbale@cadiprensesss@usriyusra@cey3464@fitolmakistiyorum@supapatya88@hayatemek@benYaz@askbahcem@Sevketi_Bostan@demlicaykeyfi@gazozagaci@triskadan nagmeler@monallisa_35@lovesnob@Seherabdul@duygutarik@miray6409@denizkizi_88@arbege@LiveYourLifeee@asya_eda@nuraninbebegi@Kiyara@pinkneoneffect@oslem_dr@kendinehas@Ervaberra@MinikKelebegimm@KalpsizBen@Azra Ece@mysterymom@DerinSuNaz@_kahvedelisi_@sevdam su@hedef38beden@maydaca@hilaln_22@ilki-m@blleg@-Mahperi@Avrenimpaticikk@Lillyyy@Mutsuzum1058@KuyrukluYILDIZIM@asi542@seDNA@ALTINIM@ruvevda@dlkplttt@bhbh_@Alsngzm@fitifit@mim mam@Care87@ggamzeelif@zoey_@Saadetim33@D3S1R3@toprak43@karamelize bulut@herames@meltem_yucesoy@Cgnarse@prenses01fu499@malatyalim44@elifreyyan14@Artemisbobo@Jklyyy@bambi006@fitnesssgirl@AnaelZan@Tarihcianne34@Okyannus@Lucy Lou@pelnpeln@svd38@Cimcime80@eda sevgi ece@seyda29@MHist@esicom@bettybeurre@Mazef@Esdogan@Zeynookaraca@nazende sevgili@Isabel34@lila-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…