Bu ürünler için hesabınıza eft yi az önce yaptımkargoya verince takip numarasını yazarsanız sevinirim. Yalnız ptt kargoyla gönderin lütfen diğerler pahalı oluyor ) tşkler
Merhaba bunları ben almıştım aşağıdaki yazınızı okuyunca kendimi hatırlatayım dedimyarın kargoya verirsiniz inşallah ))
bu fiyata bu ayakkabıları kaçırmayın hanımlar tertemiiiiz ayakkabılarrr
Eki Görüntüle 940025 Eki Görüntüle 940026 Eki Görüntüle 940027 Eki Görüntüle 940028
Eki Görüntüle 940029 Eki Görüntüle 940030 Eki Görüntüle 940031 Eki Görüntüle 940032
Eki Görüntüle 940034 Eki Görüntüle 940035 Eki Görüntüle 940036 Eki Görüntüle 940037
açıklamalarına ve başka ürünlerine bakmak için buyrunuz efeeem
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=20
En yeni ürünler 3.sayfadan itibaren ve satılmamış olanlar canım bu konuma baktın mı bir de kolsuz pembe gibi çıkmış bi mont var o duruyo mu
En yeni ürünler 3.sayfadan itibaren ve satılmamış olanlar canım bu konuma baktın mı bir de kolsuz pembe gibi çıkmış bi mont var o duruyo mu
trenccoat ve elbise ne kadar olur bir de trenccoat ve yelek ne kadar olur?özelden gel ordan atamadım 5 dk ya takıldım da
bebe yaka kase kırmızı artı bide fotodakiler olursa okey
bütçem buna yetiyor kuzum olmazsa canın sağolsun.
hanımlarrrrr kargo ücretinde yardımcı oluyorum artııık zaten fiyatlarıda indirdim fazlasıyla kaçırılmıyacak fırsatlarr huhuhhuu
diğer konuma da bakabilirsiniiiz ;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=18
zaten o kadar yardımcı oluyor birde hediyelerini eksik etmiyorsun...
bayıldımmmmmm bayıldımmmmm dün yolladıklarınaaaaa çok ama çok teşekkür ederimmmm
yenilerini sabırsızlıkla bekliyorummmm
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyimki kesinlikle ticari amaçlı bi durum değildir. babamın tekstil işiyle ugraştıgını sık sık belirtiyorum zaten. gelip burda bütün ürünlerini satcak halim yok zaten 2.el birsürü kıyafette ekledim. yalnız seri malları bozuldugunda elinde patlayan malları babam bana getiriyor bu yüzden elimde ihtiyaç fazlası bi çok ürün oluyor. bu ekliceklerimde bunlardan bi kaç tanesi. bugün geldi elime etiketleri üstünde daha. elimde çok fazla mont oldugu için elimden çıksın istiyorum.
Eki Görüntüle 944916 Eki Görüntüle 944915 Eki Görüntüle 944914 Eki Görüntüle 944917
40-42 beden şişme mont. 38 bedene de olur. istege göre kürklü şapkası çıkıyor. giyilmedi etiketi üstünde. 30 tl.
Eki Görüntüle 944899 Eki Görüntüle 944895 Eki Görüntüle 944898 Eki Görüntüle 944901
36-38 beden şişme mont. kürklü şapkası istege göre çıkıyor. etiketi üstünde giyilmedi. 30tl
Eki Görüntüle 944909 Eki Görüntüle 944907 Eki Görüntüle 944911
standart beden lacivert şişme yelek. beli lastikli oldugu için her bedene olur. şapkası istege göre çıkıyor. hiç giyilmedi eitketi üstünde. 15 lira
fiyatlarda elimden geldikçe özelden konuştugum arkadaşlara yardımcı oluyorum kalan ürünlerimede 3. 4. sayfadan ve diğer konumdan bakabilirsiniz sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?