*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

Bu ürünler için hesabınıza eft yi az önce yaptım kargoya verince takip numarasını yazarsanız sevinirim. Yalnız ptt kargoyla gönderin lütfen diğerler pahalı oluyor) tşkler

Merhaba bunları ben almıştım aşağıdaki yazınızı okuyunca kendimi hatırlatayım dedim yarın kargoya verirsiniz inşallah))

Merhaba bunları ben almıştım aşağıdaki yazınızı okuyunca kendimi hatırlatayım dedim yarın kargoya verirsiniz inşallah))

kesinlikle aklımdasınız mahcup oluyorum size de kusura bakmayın diğer kargo bekleyen arkadaşa da öyle bu ptt beni verem edecek anlayışınız için çok teşekkür ediyoruum yarın muhakkak tüm şehirdeki ptt'leri dolancam gerekirse yine de yollıcam artık

elimde kalan ürünlerle indirimlerle satışa devam hanımlar buyrun buyrun buyrun

En yeni ürünler 3.sayfadan itibaren ve satılmamış olanlar canım bu konuma baktın mı bir de kolsuz pembe gibi çıkmış bi mont var o duruyo mu

En yeni ürünler 3.sayfadan itibaren ve satılmamış olanlar canım bu konuma baktın mı bir de kolsuz pembe gibi çıkmış bi mont var o duruyo mu

satıldı o yelek canım pembe kolsuz. baktım senin ürünlerinin hepsine tatlım maalesef ihtiyacım yok hiç :26:

trenccoat ve elbise ne kadar olur bir de trenccoat ve yelek ne kadar olur?özelden gel ordan atamadım 5 dk ya takıldım da

bebe yaka kase kırmızı artı bide fotodakiler olursa okey

elbiseyi değil ama yanındaki tuniği hediye gönderebilirim elbiseyi de 10 liraya bırakırım. o elbiseye bayılırsın eminim şu ana kadar satılmamasına bile hayret ediyorum kırmızı kaşe kabanda öyle..

zaten o kadar yardımcı oluyor birde hediyelerini eksik etmiyorsun...

bayıldımmmmmm bayıldımmmmm dün yolladıklarınaaaaa çok ama çok teşekkür ederimmmm

yenilerini sabırsızlıkla bekliyorummmm

kuzum beniiim senle alışveriş yapmak büyük zevktiii güle güle kullan inş sık sık görüşmek dileğiylee

arkadaşlar öncelikle şunu belirteyimki kesinlikle ticari amaçlı bi durum değildir. babamın tekstil işiyle ugraştıgını sık sık belirtiyorum zaten. gelip burda bütün ürünlerini satcak halim yok zaten 2.el birsürü kıyafette ekledim. yalnız seri malları bozuldugunda elinde patlayan malları babam bana getiriyor bu yüzden elimde ihtiyaç fazlası bi çok ürün oluyor. bu ekliceklerimde bunlardan bi kaç tanesi. bugün geldi elime etiketleri üstünde daha. elimde çok fazla mont oldugu için elimden çıksın istiyorum.

40-42 beden şişme mont. 38 bedene de olur. istege göre kürklü şapkası çıkıyor. giyilmedi etiketi üstünde. 30 tl.

36-38 beden şişme mont. kürklü şapkası istege göre çıkıyor. etiketi üstünde giyilmedi. 30tl

standart beden lacivert şişme yelek. beli lastikli oldugu için her bedene olur. şapkası istege göre çıkıyor. hiç giyilmedi eitketi üstünde. 15 lira

fiyatlarda elimden geldikçe özelden konuştugum arkadaşlara yardımcı oluyorum kalan ürünlerimede 3. 4. sayfadan ve diğer konumdan bakabilirsiniz sevgiler

bu montlara bakmadan geçmeyin hanımlarrrrrrrrrr etiketi üstünde dışarda bu fiyata bulamazsınıııız

Son düzenleme:
yarın ptt'ye gidiyoruuum bişi almak isteyen varsa kargosunu yarın çıkartırım hanımlarrr

bu montları kaçırmayın hanımlarrrrr etiketi üstündeeeee fiyatının çok altına veriyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…