• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

hayır satılmadı canım, ama ben senin ürünlerine baktım ihtiyacım olan başka bişiyim yok :43:

tamam tatlım kafana göre bak ozman hediye bulamazsan o tisörtü koyarsın kafana göre bak ya da sen.bendebakim bende sende bişi bulamadım valla.kaç bedendin yarın beklemeye gerek yok biribirimizi kafamıza göre koyarız bişi. herkes kendi gönderdiği kargoyu öder tamam mı canım.

tamam tatlım kafana göre bak ozman hediye bulamazsan o tisörtü koyarsın kafana göre bak ya da sen.bendebakim bende sende bişi bulamadım valla.kaç bedendin yarın beklemeye gerek yok biribirimizi kafamıza göre koyarız bişi. herkes kendi gönderdiği kargoyu öder tamam mı canım.

aynen tatlım burdaki ürünlerden değilde kafamıza göre bişiler bakarız artık. :21: tamam ikimizde gönderdiğimiz kargoyu öderiz yarın haberleşiriz kuzum

tamam tatlım olur kot gömlek bulursan tercihim:1::1:görüşürz.yarın göndericem inş.

tatlım kargonun içine çok beğeniceğini düşündüğüm 2 şey koydum pantolonla süper kombin oldu.bir bady ve küpe koydum süper kombin oldu yalnız pantolon bady ve küpe üçlüsü..:10::12:

tatlım kargonun içine çok beğeniceğini düşündüğüm 2 şey koydum pantolonla süper kombin oldu.bir bady ve küpe koydum süper kombin oldu yalnız pantolon bady ve küpe üçlüsü..:10::12:

kuzum bende sana o istediğin askılı bluzu koydum aradım taradım kot gömlek bulamadım :43: bide kolye koycam inş :9:

aynen tatlım burdaki ürünlerden değilde kafamıza göre bişiler bakarız artık. :21: tamam ikimizde gönderdiğimiz kargoyu öderiz yarın haberleşiriz kuzum

keşke göndermeden önce fotolarını çekip koysaydım tisört burda yok ama rengi çok güzel takıda var burda ama çok hoş oldu:12:

hanımlarr kalan ürünlerde yazdıgım fiyattan indirimler yapıcam bu aralar ihtiyaçtan dolayı :34:

Back