• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

kotlar benlık tamm bunları ıstıyorum tatlımm:ssz:

canım üstü dantelli sıfır kol kot gömleği az önce özelden bi arkadaş sordu senden önce, ama koyu renk olan kot gömlek duruyor hala onu sana ayırayım mı ?

kot gömlek soranlar oldu, cidden koleksiyonum vardı benim :))) elimde kalan başka kot gömlekler şunlar ;

$103_0534.jpg

36-38 beden 7 lira

$103_0535.jpg $103_0536.jpg $103_0537.jpg

çoook güzel bi ürün, hakim yaka, isterseniz beline kemer takıp kullanabilirsiniz, tunik olarakta kullanabilirsiniz. 10 lira

$103_0542.jpg

42-44 beden kot gömlek taşlı hem spor hem şık duruyor 10 lira

$103_0543.jpg $103_0544.jpg $103_0545.jpg $103_0546.jpg

efil efil incecik kot pant :1: her bedene olur beli lastikli 10 lira

$103_0538.jpg $103_0539.jpg $103_0540.jpg $103_0541.jpg

özelden konuştugum arkadaşın görmesi açısından detaylı foto :34:

bu fiyatlara böyle kot gömlekleri zor bulursunuz arkadaşlarr çok altına veriyorum fiyatlarının

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 912672

kot tayt pantolon gibi kullanılıyor ama üzerinize tam yapışır yani, 38-40 beden 1 defa kullanıldı temizdir. 36 bedene de olur ama bacaklar çok inceyse hafif bol durabilir. 7 lira

Eki Görüntüle 912677

pantolon tayt kalındır. 36 bedenden 40a kadar olur. temizdir. 7 lira

Eki Görüntüle 912680 Eki Görüntüle 912681

şalvar tipi pantolon. kumaşı çok kalın değil. 38bedenden 40a kadar olur beli lastikli. dar paça geliyor üst bol durur. kahverengi rengi. hiç kullanılmadı. 7 lira

Eki Görüntüle 912682 Eki Görüntüle 912683

çok sıcak tutan bi mont kalçayı kapatır. kullanılmadı hiç. 36 bedenden42ye kadar olur diye düşünüyorum salaş bi model. 10 lira

Eki Görüntüle 912684

beli lastikli oturur. 36-38 beden. kullanılmadı. spor ve şık bi model. 7 lira

Eki Görüntüle 912685 Eki Görüntüle 912686

pantolon tayt. krem rengi. kullnılmadı. diz yapmaz. 36-40 arası olur. 7 lira

Eki Görüntüle 912687

çok tatlı bi rengi var. 36-38 beden. kumaşı çok kalın değil. kullanılmadı 7 lira
By ilandaki kot tayt aiyah tayt bal eengi tayt ile şalvar tipi pantolonun bıyları nasıl ben 38-40 giyerim 176 boyundayım bir se pembe bluz mu kazak mı? Ona da talibim

Navukat;

kot taytın boyu 115.
bal rengi tayt 95
siyah ve şalvar tipli olan 90

pembe kazak tarzı kalın ve hakim yaka satılmadı duruyor bi kaç arkadaş elinde başka kot gömlek varmı diye sormuştu onların görmesi için eklemiştim. sordukların 38-40 bedene uyacak parçalar. düşünüyorsan özelden iletişim geçelim :34:

pembe yelek satıldı

Son düzenleme:
Navukat;

kot taytın boyu 115.
bal rengi tayt 95

pembe kazak tarzı kalın ve hakim yaka satılmadı duruyor bi kaç arkadaş elinde başka kot gömlek varmı diye sormuştu onların görmesi için eklemiştim. sordukların 38-40 bedene uyacak parçalar. düşünüyorsan özelden iletişim geçelim :34:

pembe yelek satıldı[/QUOTE
Benim istediklerimin durumları ve kumaşları hakkında bilgi verir misiniz

Navukat;

kot taytın boyu 115.
bal rengi tayt 95

pembe yelek satıldı[/QUOTE
Benim istediklerimin durumları ve kumaşları hakkında bilgi verir misiniz

kumaş işlerinden pek anlamam ama anlatmaya çalışayım,
kot tayt 1 defa kullanıldı çok kalın değiş kumaşı,
şalvar tipi pantolon o da çok kalın değil kumaşı hiç kullanılmadı,
siyah tayt kalın kumaşı, kullanıldı yalnız temiz ürün,
bal rengi tayt kullanılmadı. onunda kumaşı kalın,
pembe olan hırka tarzıı çok aşırı kalın değil zaten fotoda göüzküyor ama yinede sıcak tutan cinsten, kullanılmadı
kot gömlek çok kaliteli kumaşı var. yazlık baharlık olarak kullanılabilir. kolu katlanabiliyor düğmesi var. kullanılmadı ona sıra gelmedi :1:

Son düzenleme:
özelden konuştugum arkadaşımaaaa ;

şöyle bişi var elimde, kumaşı çok kaliteli ve sayılı kullanıldı tertemiz, çok uzun değil boyu fotoda görürsün zaten ama tam kalçayı kapatıyor.

$103_0539.jpg $103_0546.jpg

bide şöyle spor ceket tarzı var kullanılmadı bu tam bel hizasında içi pamuklu sıcacık tutar.

$103_0543.jpg $103_0544.jpg

seldadema arkadaşım msj kutunu boşaltırmısın msjına cevap veremedim :34:

ayrıca elimde kalan kot gömlek sadece bu;

$22.jpg

çok kaliteli bu gömlek, tunik olarak kullanabilirsin. kolu katlamalı yazın veya baharda falan giyabilirsin. veya kışında üzerine bişi giyip kullanbilirsin kumaşı kalın çünkü bunun. 10 lira fiyatı. buna göre alacaklarını netleştirip iletişime geçelim :34:

seldadema arkadaşım msj kutunu boşaltırmısın msjına cevap veremedim :34:

ayrıca elimde kalan kot gömlek sadece bu;

Eki Görüntüle 928777

çok kaliteli bu gömlek, tunik olarak kullanabilirsin. kolu katlamalı yazın veya baharda falan giyabilirsin. veya kışında üzerine bişi giyip kullanbilirsin kumaşı kalın çünkü bunun. 10 lira fiyatı. buna göre alacaklarını netleştirip iletişime geçelim :34:
bu 1
Eki Görüntüle 931009 Eki Görüntüle 931012 Eki Görüntüle 931014 Eki Görüntüle 931015 Eki Görüntüle 931016 hepsi bu kadar :) unuttuğum olabilir belki bakalım...

Son düzenleme:
msj kutum boş kalmıyor kusura bakma buradan yazıyorum cnm sadece tayt mı satıldı canım diğerleri duruyor demi özelden dediğin fiyat mı bu kalanlar için ...

Son düzenleme:
msj kutum boş kalmıyor kusura bakma buradan yazıyorum cnm sadece tayt mı satıldı canım diğerleri duruyor demi özelden dediğin fiyat mı bu kalanlar için ...

canım tayt ve kapri satıldı
şort, bahçıvan ve gömlek duruyor 3ü için verdim sana fiyat

elbisenin ölçülerini bide şortun ölçülerini alayım canımama kapriyi beğenmiştim tek kargoda almayayım diye bunları eklemiştim :((

elbisenin ölçülerini bide şortun ölçülerini alayım canımama kapriyi beğenmiştim tek kargoda almayayım diye bunları eklemiştim :((

canım şortun boyu 30cm bahçıvanın 65cm. kapri satıldı maalesef :26: düşünürsen bunları yollarım sıfır ve çok kaliteli ürünler :21:

Son düzenleme:
2 arkadaşın kargosu dün aksilikler oldu yollayamadım özelden konuşmuştum şuan özelden tüm msjları sildim yanlışlıkla o yüzden profillerini bulamadım özelden yazamadım buraya yazıyorum. arkadaşlar bugünde gittim sistem yok dediler bu ptt beni delirtti 2 gündür sınavlarımın arasında koştur koştur gidiyorum boşa. :47: yarın mutlaka yollıcam haberleri olsun :16:

Back