*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

kot tayt pantolon gibi kullanılıyor ama üzerinize tam yapışır yani, 38-40 beden 1 defa kullanıldı temizdir. 36 bedene de olur ama bacaklar çok inceyse hafif bol durabilir. 7 lira

pantolon tayt kalındır. 36 bedenden 40a kadar olur. temizdir. 7 lira

şalvar tipi pantolon. kumaşı çok kalın değil. 38bedenden 40a kadar olur beli lastikli. dar paça geliyor üst bol durur. kahverengi rengi. hiç kullanılmadı. 7 lira

çok sıcak tutan bi mont kalçayı kapatır. kullanılmadı hiç. 36 bedenden42ye kadar olur diye düşünüyorum salaş bi model. 10 lira

beli lastikli oturur. 36-38 beden. kullanılmadı. spor ve şık bi model. 7 lira

pantolon tayt. krem rengi. kullnılmadı. diz yapmaz. 36-40 arası olur. 7 lira

çok tatlı bi rengi var. 36-38 beden. kumaşı çok kalın değil. kullanılmadı 7 lira

kırmızı mont ne kadar.

Son düzenleme:

el işi şal, hiç kullanılmadı sıcacık tutar. 7 lira

L beden uzun kalın etek, hiç kullanılmadı 7 lira

L beden uzun kalın etek, hiç kullanılmadı, 7 lira

çok şık bir etek. 42-44 beden. hiç kullanılmadı. diz altı olur. 7 lira

L beden, hiç kullanılmadı. 10 lira

hem elbise hem tunik olarak kullanılabilir. 36 bedenden 40a kadar olur esnek kaliteli bir kumaşı var. temizdir. 10 lira

kot gömlek esnek kaliteli kumaşı var, hiç kullanılmadı. 36-38 beden 7 lira

yarasa kol salaş model. her bedene olur. tek omuzu düşük kullanılabilir. kullanılmadı 7 lira

collezione marka, 36-38 beden. bi kaç kez kullanıldı temizdir. 7 lira

tıffany 36-38 beden. keten çok kaliteli bi gömlek. 1 kez kullanıldı. 10 lira

kot gömleği ayır bana,lacoste du da yanlız lacoste genişmi biliyorsun 36-38 giyiyorum birde kot gömlek likralı dimi?

Son düzenleme:
kot gömleği ayır bana,lacoste du da yanlız lacoste genişmi biliyorsun 36-38 giyiyorum birde kot gömlek likralı dimi?

evet canım likralı kot gömlek. lacoste zaten beli lastikli ve dar kesim. ben denedim üstüme oluyor bana bol durmuyor sana da olacagını düşünüyorum

arkası çok hoş duruyor, ankaradan alındı.. 36-38 beden. 40a'da olur. 7 lira

kot gömlek koleksiyonum var benim 36-38 beden. 40a'da olur. 10 lira

bunu giydiğimde çogu kişi nerden aldıgımı sormuştu çok begenilmişti 36-38 beden. 10 lira

fotoda bişiye benzememiş açıkçası salaş bi model. üstte gayet güzel duruyor. tek omuz düşürülebilir. her bedene uyar. 7 lira

bu da çok güzel bi model. dekolte geliyor ister öyle kullanın ister içine straplezle. bele tam yapışır. omuz detayları üstte çok güzel duruyor. 36-38 beden 7 lira

antalyadan almıştım bunu. çok havalı duruyor omuz kısmı. 38-40 beden. 7 lira

bu ceketide arkadaşlarım çok begenmişti. ince bi ceket üzerimde duruşu bu şekilde. ister kuşaksız kullanın ister kuşaklı. herşeyin üstüne gider çok şık. 10 tl

siyah kapri. bol bol cepleri var 38-40 beden 10 lira

mavi jeanstan çok pahalı bi ücrete almıştım, 38-40 beden kapri. 36 bedenede olur diye düşünüyorum. 20 lira

siyah kot kapri 34-36 beden. çok güzel bi ürün. 10 lira

çok tatlı mini şort. 36-38 beden. 7 lira

36-38 beden mini şort, deniz şortu olarakta kullanılabilir 7 lira

bütün ürünlerimi fiyatlarının çok altına veriyorum arkadaşlar kaçırmayın bu ürünleriiiiii

kotlar benlık tamm bunları ıstıyorum tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…