*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

şeker bende kot gömlek ve krem kabana talibim satılmadıysa birde tekrar toparlasan biraz tarz olarak yakınız galiba

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1074547
canım bunlar duruyormu bana olurmu?Bir ara vaktin olduğunda üzerinde fotolayabilirmisin
Kırmızı gömlek siyah bluz ve çizgili tişört tam oldu bana onlardan yola çıkarak bedenimi tahmin edersin

Son düzenleme:

elimdeki ürünler bunlarrrr içlerinde ayrılanlar var diğer konumada bakabilirsiniiiiz

Artık senin konuna cevap yazılınca güncellenince hemen dalıyorum içeriBirşey kaçırmıyım belki birşey yüklenmiştir diyorum

ilahiiiii 22sini bekle kuzum yenilerle geliyorum
sordugun ürünlerin üzerimdeki halinide çektim atıyorum 5 dkya

Canım trençkotun belini büzdün sen değilmi?yani gevşetilebilirmi beli bende bu tarz ürünler hamile gibi gösteriyorda
smile yazan bluz ve trençkotu alayım ben diğerlerinide inceliycem iyice
birde su yeşili gömlek vardı onuda kesin alıcam bu üçü kesin
bir ptt ye gidip geleyim hepsini inceliycem

Son düzenleme:

trenckotun modeli öyle canım ben büzmedim alt tarafı tam üste oturuyor sarıyor beli bence modeli çok hoş bende kullanıyorum küçük bedenini ama senin zevkine kalmış tabi
smlıe yazanı bi arkadaş sormuştu senden önce söylemiştim zaten ondan haber bekliyorum
su yeşili olanında üstümdeki halini atarım birazdan canım

Benim cimcime kızım ancak uyudu geldim
Trenkotu alıyım ben su yeşili gömleğide alıyım
smile yazandan haber bekliyelim diğer kişi almazsa onuda ben alırım
tişörtleride denettim zahmet verdim ama onları kendi üzerimde hayal edince yakışmayacağını düşündüm onları almasam olurmu

olur tabi canım nasıl istiyosan. trenckot için pişman olmıcaksın emin ol bi çok kişiye sattım aynı modelden ve memnun kaldılar
su yeşilini de ayırıyorum
smıle yazan ürün için haber beklyorum arkadaştan kesin bişi söylesin ona göre sana ayırcam canım salı günü yeni ekliceklerime de bakarsın

Evet bende düşündümde sonradan dümdüzde inse tuhaf durur bu güzel durur inşallah sana çok yakışmış ama benim biraz göbeğim var doğumdan kalma veremedim hala banada yakışır inşallah.

Smile yazanda bana kalır inşallah
Şaka şaka kimin kısmetiyse

tamam canım yenilere bakarım zaten 5 inde alabilirim ancak

emin ol sana daha çok yakışcak bedeni tam olcak
tamamdır canım 5ine kadar ayırıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…