- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ya çok teşekkür ederim :)
Tabii kiChess hanım, Cersei Lannistersız bir Game of Thrones nasıl tatsız ve tuzsuz ve şarapsızsa ; chess hanımsız da KK böyle gözümde.
Rahat ol minik kuşdoğrusuAdAm_OLaCaK_KIZ Chess CuteMom Eses07 Hannaz @Margarikotin M M e g @office size de oy verebilirdim ama içinizden birisini mecbur seçmek zorundayım :) yoksa ciddi anlamda biriniz eksik olsa KK eksik kalır bence
hele daha listede olmayan bir sürü isim daha var bile
doğrusuAdAm_OLaCaK_KIZ Chess CuteMom Eses07 Hannaz @Margarikotin M M e g @office size de oy verebilirdim ama içinizden birisini mecbur seçmek zorundayım :) yoksa ciddi anlamda biriniz eksik olsa KK eksik kalır bence
Vayy acılmısmı oylamalar bakalımmdoğrusuAdAm_OLaCaK_KIZ Chess CuteMom Eses07 Hannaz @Margarikotin M M e g @office size de oy verebilirdim ama içinizden birisini mecbur seçmek zorundayım :) yoksa ciddi anlamda biriniz eksik olsa KK eksik kalır bence
Canim benimm ❤❤❤
Allah iyiliğini versin kendine mi oy verdin? Anket kurallarını okur musun bu konunun ilk sayfasında mevcutAday gösteren oy vermemiş ,garip kalmışım,bari kendime vereyim de 0 almaktan kurtulayım
Allah iyiliğini versin kendine mi oy verdin? Anket kurallarını okur musun bu konunun ilk sayfasında mevcut
Oylama yaptıktan sonra kendime oy verdiğimi kurabiyeler bölümünde yazdım, orada söylediler ,kendine verilen oyun sayılmadığınıAllah iyiliğini versin kendine mi oy verdin? Anket kurallarını okur musun bu konunun ilk sayfasında mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?