- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ya çok teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok teşekkür ederim :)
Tabii kiChess hanım, Cersei Lannistersız bir Game of Thrones nasıl tatsız ve tuzsuz ve şarapsızsa ; chess hanımsız da KK böyle gözümde.
![]()
![]()
Rahat ol minik kuşdoğrusuAdAm_OLaCaK_KIZ
Chess
CuteMom
Eses07
Hannaz @Margarikotin M M e g @office size de oy verebilirdim ama içinizden birisini mecbur seçmek zorundayım :) yoksa ciddi anlamda biriniz eksik olsa KK eksik kalır bence
hele daha listede olmayan bir sürü isim daha var bile![]()
doğrusuAdAm_OLaCaK_KIZ
Chess
CuteMom
Eses07
Hannaz @Margarikotin M M e g @office size de oy verebilirdim ama içinizden birisini mecbur seçmek zorundayım :) yoksa ciddi anlamda biriniz eksik olsa KK eksik kalır bence
Vayy acılmısmı oylamalar bakalımmdoğrusuAdAm_OLaCaK_KIZ
Chess
CuteMom
Eses07
Canim benimm ❤❤❤
Allah iyiliğini versin kendine mi oy verdin? Anket kurallarını okur musun bu konunun ilk sayfasında mevcutAday gösteren oy vermemiş ,garip kalmışım,bari kendime vereyim de 0 almaktan kurtulayım
![]()
Allah iyiliğini versin kendine mi oy verdin? Anket kurallarını okur musun bu konunun ilk sayfasında mevcut![]()
Oylama yaptıktan sonra kendime oy verdiğimi kurabiyeler bölümünde yazdım, orada söylediler ,kendine verilen oyun sayılmadığınıAllah iyiliğini versin kendine mi oy verdin? Anket kurallarını okur musun bu konunun ilk sayfasında mevcut![]()