- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya munenin bu kategoride ne isi var hem zalimin cimbizindan kurtulamiyosunuz hemde hala oy veriyonuz valla delircem![]()
Yaramaz kızMegimmm![]()
tolin'in beni sevdiğini söyleme yöntemiYa munenin bu kategoride ne isi var hem zalimin cimbizindan kurtulamiyosunuz hemde hala oy veriyonuz valla delircem![]()
Jelesec'te beni seviyorrrrr
Zalim sisko cimbizli hain gadintolin'in beni sevdiğini söyleme yöntemio kadar çok mu seviyorsun beni
Oyum Kazen'e. Onun sayesinde sizlerle tanıştım, siteyi başkasının elinde düşünemiyorum.
tolin burada demek istiyor ki canım Mune'm, seni o kadar çok seviyorum ki sen bir yanaaaa dünya bir yana, cımbızınla sev beni Mune, çatık kaşlarına kurban olsunlar, sana hain diyenler karşısında beni bulur diyorZalim sisko cimbizli hain gadin![]()
tolin burada demek istiyor ki canım Mune'm, seni o kadar çok seviyorum ki sen bir yanaaaa dünya bir yana, cımbızınla sev beni Mune, çatık kaşlarına kurban olsunlar, sana hain diyenler karşısında beni bulur diyor![]()
Her ortalık karıştırmasında dilini cımbızımla ensesinden çıkardığımdan ne dediğini anlamazsınız diye yazdıklarını açıklıyorum ki net anlaşılsınbir gülme geldi bana
bende seviyorum onu enlerde adayımda zaten attım ona oyumuu.. yerinde duramayan civelekk..Her ortalık karıştırmasında dilini cımbızımla ensesinden çıkardığımdan ne dediğini anlamazsınız diye yazdıklarını açıklıyorum ki net anlaşılsın
Seviyorum ben bu cadıyı ya, aylarca banlandığında beynimi az yemedi![]()
Sitenin yaramazı gibibende seviyorum onu enlerde adayımda zaten attım ona oyumuu.. yerinde duramayan civelekk..
aynen siyasette sataşıyor bana mune.. dedim naparsan yap seviyorum kız senii sen bu forumun şımarığı ,yaramazı ama arada bir ceee de dedim ona seni göremeyince topik,topik aramak zorunda kalıyorum dedim.. bilki ortalarda yoksa kesin ban almıştır..Sitenin yaramazı gibievdeki küçük kardeş
![]()
Bu ara yine iyi frenliyor kendini, eski yazılımdayken nerdeyse hergün banlanıyordu, bir seferinde bir gitti 3 ay, o Zaman banlı da olsan siteyi görüp kibleme yapabiliyorsun ya hani, Allahım bu her dakika sırf bana zalimmmmm hainnnn müdür demek için KİB yapıyorduaynen siyasette sataşıyor bana mune.. dedim naparsan yap seviyorum kız senii sen bu forumun şımarığı ,yaramazı ama arada bir ceee de dedim ona seni göremeyince topik,topik aramak zorunda kalıyorum dedim.. bilki ortalarda yoksa kesin ban almıştır..![]()