en nezih, klas bayan parfümü hangisi sizce?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar o kadar çok mıde bulandırıcı parfümler varki.Hadi gelin hep beraber en seçkin hoş bayan parfümlerini paylaşalım.

hypnotic poison ve dior addict kesinlikle bir kadını kalite gösteriyor
yalnız kullanım miktarına dikkat edilmeli 1-2 fıs yeter

hypnotic poison kadini kalite gostermz bence,agirdir bi kere..bence tabi ki..ben jadore'un ustune parfum tanimam cacharel'in noa perle de oyle..temiz zarif ve gercekten kadinsi

hypnotic poison kadini kalite gostermz bence,agirdir bi kere..bence tabi ki..ben jadore'un ustune parfum tanimam cacharel'in noa perle de oyle..temiz zarif ve gercekten kadinsi

tabi bu sizin düşünceniz.. peki bir parfümün ağır olması kadını basit mi gösterir o zamanCADIARZU
ben de hafif parfümlerden hiç hoşlanmam o zaman pek de klas bir kadın değilmişim demek ki :)

tabi bu sizin düşünceniz.. peki bir parfümün ağır olması kadını basit mi gösterir o zamanCADIARZU
ben de hafif parfümlerden hiç hoşlanmam o zaman pek de klas bir kadın değilmişim demek ki :)

bailey sana katılıyorum vereliniortak

bence cacharel'in noa perle kadını klas göstermez ve kadınsıda degil bence tabiiii

bence estin mi kokunda senınle bırlıkte esıcek ve gectıgın yerlerde ızın kalıcak ben parfme o zmn parfum derım.. hypnotıc almıstım onu pek sevmedım kullanmadım da ama agır parfumleri sevıyorum

nNARCİSO RODRİGUEZ FOR HER pembe
HYPNOTİC POİSON
NARCISO HAFIF BI PARFUM SÜPER BI KOKU KLASTANDA KALAS VE HERKEZIN KULLANMADIGI BI PARFUM HYPNOTİC İSE ARTIK HERKEZIN KULLANDIGI BI PARFUM AMA HEREZE YAKISMIYO BENCE HYPNOTIC DE NARCISO DA GERÇEKTEN KADIN GIBI KADINA KALITELI KADINA YAKISIYO HYPNOTIC BENCE EFSANE PARFUM ICINDE NE VARSA KADINI CEZB EDIYO MESELA BENIM 13 TANE FELAN PARFUMUM VAR EŞİM HYPNOTIC VE NARCISOYU TEK GECER ONU SIKTIGIM ZAMAN BANA DER COK KLAS OLUYOSUN ÇOCUKSULUKTAN CIKIYOSUN KADIN GIBI KADIN OLUYOSUN DER

bu narciso rodrigez in kokusunu bende beğeniyorum gerçi daha belirgin kokuları severim ama bunuda beğendim fakat orjinali güzel dolumunu benzetemiyorum dolumunu kullanıpta en yakın bulduğunuz firmalar hangileri ben bika yere baktım benzetemyorum nereden alsam acaba

ben son zamanlarda ralph lauren turkuaz rengi şisesini kullanıyorum cok fresh bi kokuu bide en son burbery sport'u keşfettim çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

escada magnetizm bence ne zaman sürsem sorarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…