- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- Konu Sahibi greenapple
rollon alırken alüminyumsuz olmasına çok dikkat edin sevgili arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rexona
peki sarı leke bırakmıyor mu?lady speed stick'ten cooook memnunum
canım naylon giyiyosundur ondan koku yapıyodur pamuklu giyecekler kullanmaya çalış..Ben Fa, 8x4 ve Emotion kullanıyorum. Nivea yı çok önerenler olmuş, bir de ondan alacağım. Bir kaç aydır başladım roll-on kullanmaya ve bazen koltuk altımda kaşınma oluyor acaba onlardan mı diyorum. Hani terlemeyi önlediği için cilt nefes alamıyor mu acaba. Ama evet benim gibi banyodan çıktıktan hemen sonra bile terleyip kokanlar için çok iyi yani. Yazın değil de kışın giydiğim trikolar, kazaklar hemen koku yapıyor terlediğim için, sinir oluyorum, uzun süre giyemiyorum bir kazağı. Şimdi terlesem bile hemen kötü kokmuyor en azından.
canım naylon giyiyosundur ondan koku yapıyodur pamuklu giyecekler kullanmaya çalış..
bide içindeki bi kimyasal sana dokunuyodur ondan kaşıntı yapıyodur daha fazla kendini alerjiye çevirtmeden bırak.. çünkü koltuk altıda bir alerji yaparsa tedavisi çok zor oluyo ıslak bi bölge olduğu için daha kötü olabilir aman dikkat..