- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
HimmmmBenadra 'nın aday olduğunu yeni fark ettim
ama oyumu kullanmıştım. Bir dahaki sene borcum olsun adra. Gerçi kullandığım oy da yerini buldu bence ama
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HimmmmBenadra 'nın aday olduğunu yeni fark ettim
ama oyumu kullanmıştım. Bir dahaki sene borcum olsun adra. Gerçi kullandığım oy da yerini buldu bence ama
![]()
Yooo bence gerek yok. adra'nın adaylığını görmedim, görseydim, ikiniz aranızda kalırdım zaten. Senin tariflerini seviyorum, ben. O anlamda söylemedim.Himmmmyonetim düzeltir... İstersen bir soyle
![]()
Hiç önemli değil marilyn.Benadra 'nın aday olduğunu yeni fark ettim
![]()
Tamam hanım ablacığım çok teşekkürler.Evet ya oyumu kullanmamıım bende şimdi fark ettim bunu,kullandım şimdi adracım![]()
Hiç önemli değil marilyn.Yemeklerimi beğendiğini bilmek bile güzel.
Tamam hanım ablacığım çok teşekkürler.![]()
Tesekkur ediyorum.. Bende senin gibi dusunurdum.Yooo bence gerek yok. adra'nın adaylığını görmedim, görseydim, ikiniz aranızda kalırdım zaten. Senin tariflerini seviyorum, ben. O anlamda söylemedim.
Çok teşekkürler kadesa.nevreste ve adra arasında kaldım her sene nevreste derdim ama bu sene adra geçti gönlümden.
Kadesa'cım hoşgeldiniznevreste ve adra arasında kaldım her sene nevreste derdim ama bu sene adra geçti gönlümden.
Teşekkür ederim İpekimZor bir kategori oylama için gerçekten.
Cidden iki oy olsaydı birini deKakao ve Ben e verirdim.
Burada oyumpinkstrap 'a
İkinizi de seviyorum kızlar.![]()
teşekkür ederim canım bende seni seviyorumZor bir kategori oylama için gerçekten.
Cidden iki oy olsaydı birini deKakao ve Ben e verirdim.
Burada oyumpinkstrap 'a
İkinizi de seviyorum kızlar.![]()
teşekkür ederim BukremKakao ve Ben tam benlik tarifler
Teşekkür ederim canım kakao çikolata hindistancevizi bunlara bayılıyorum harika tariflerin ekle biz de öğrenelimteşekkür ederim Bukremsenin tariflerinide unutmuş değilim hele o baykuş varya aklımı almıştı başımdan.. yarın misafirim var yeni bişi deneyeceğim tabi tatlı gene atarım inşallah pazartesi buraya resmini
çok naziksin teşekkür ederim..kakao ve ben![]()