Citti citti katılmıyonmuDamak tadına uyana tabi ki çok büyük hediye
Malesef, yoksa kesin bendeydi hediyeCitti citti katılmıyonmu
Bende begenmedim canim koliyle beyaz yollasalar neolcak enazindan ilk 3 yada 5e pinar kolisi yapmalari lazimdiStratejik değil canım, Pınar Beyazı sevmedim
Kazanıp pasta cheseecake yapalım ablaTabi canım ne pastalar yapıldı kutu kutu labneler kullanıldıSonuçta 4 kişi aldı
Bu sadece sofra resmi ve özel olması bile gerekmiyor
Katılmadan bilemem sendemi değilmiMalesef, yoksa kesin bendeydi hediye
Aynen ablaIsrar yok canım
Satarsin yapip yapipKazanıp pasta cheseecake yapalım abla
Ama sponsorluğun kendi ürününü yollaması gayet doğal. Bebek bezi sponsor olsaydı, bez yollardı, o yönden düşünmek lazımBende begenmedim canim koliyle beyaz yollasalar neolcak enazindan ilk 3 yada 5e pinar kolisi yapmalari lazimdi
O bana uyardi bak eylule lazimAma sponsorluğun kendi ürününü yollaması gayet doğal. Bebek bezi sponsor olsaydı, bez yollardı, o yönden düşünmek lazım
Aynen öyleAma sponsorluğun kendi ürününü yollaması gayet doğal. Bebek bezi sponsor olsaydı, bez yollardı, o yönden düşünmek lazım
Sende alırsınSatarsin yapip yapip
Heeee alirimSende alırsın
Pinar beyaz tamam sponsor ama pinarin ürunleri olsaydi keske daha mantikliydi bende 1kez katilcam yeterliAma sponsorluğun kendi ürününü yollaması gayet doğal. Bebek bezi sponsor olsaydı, bez yollardı, o yönden düşünmek lazım
Bencede ödül diğer paketler gib olsaydı daha iyi olurdu ama istediğimiz gibi olmuyorHeeee alirim
Aynen ama kimsenin elinde degil isteBencede ödül diğer paketler gib olsaydı daha iyi olurdu ama istediğimiz gibi olmuyor
Bende eskisi gibidir diye düşünmüştüm, tek tip olunca vazgeçtimPinar beyaz tamam sponsor ama pinarin ürunleri olsaydi keske daha mantikliydi bende 1kez katilcam yeterli
Ah yasom onca konuşma boşamı gitti şimdiBende eskisi gibidir diye düşünmüştüm, tek tip olunca vazgeçtim
Hazırlık da yapmıştım üstelik
Hep öyle zannettik canim benimde sonradan jeton düştü bende hazirlik yaptim diye katilcamBende eskisi gibidir diye düşünmüştüm, tek tip olunca vazgeçtim
Hazırlık da yapmıştım üstelik