Ben sabahları mide bulantısı sebebiyle ilk 2 saat bir şey yiyip içemiyorum. İlaçlarımı da içtim mi, 1 saatte onun ertelemesiAynen öyle, ben de ne kahve içtim,ne kahvaltı ettimBesleyeyim biraz kendimi
3 saatte az değil ama bizdede önce çay ve sigara içilir,Ben sabahları mide bulantısı sebebiyle ilk 2 saat bir şey yiyip içemiyorum. İlaçlarımı da içtim mi, 1 saatte onun ertelemesietti 3 saat
Çayım demlendi, şimdi kahvaltı hazırlamam lazım
Eşim için demlediğim çayı bitirdim abla3 saatte az değil ama bizdede önce çay ve sigara içilir,
Eskiden bende oyleydim abla sigarasız duramayanlardandim 2sene oldu birakali simdi rahatim3 saatte az değil ama bizdede önce çay ve sigara içilir,
Helal olsun kendime çaycı derdim de sen daha çok içiyorsun herhlde:))Eşim için demlediğim çayı bitirdim ablaKendim için yeni demledim
Ne güzel bırakmışsın sigarayı.Eskiden bende oyleydim abla sigarasız duramayanlardandim 2sene oldu birakali simdi rahatim
Afiyet olsun canımBen sabahları mide bulantısı sebebiyle ilk 2 saat bir şey yiyip içemiyorum. İlaçlarımı da içtim mi, 1 saatte onun ertelemesietti 3 saat
Çayım demlendi, şimdi kahvaltı hazırlamam lazım
Derin uyuyamıyorum,surekli uyaniyorumUyku sorununmu var yoksa.
Ben içiyorum bile .
Ay bu eski ben3 saatte az değil ama bizdede önce çay ve sigara içilir,
Erzurumlu kayınvalide ile arkadaşlık edince mecbur alışıyorsun abla. Ama her çayı çok içemem, bana bergamotlu olsun akşama kadar içerimHelal olsun kendime çaycı derdim de sen daha çok içiyorsun herhlde:))
Ne güzel bırakmışsın sigarayı.
Ben de öyleyimAy bu eski ben
Sağolasın canım, sana da afiyet olsunAfiyet olsun canımBen kahve içerek başlıyorum,öyle de devam ediyor
Ben bıraktım, 2 sene olduBen de öyleyim
Sagol canımSağolasın canım, sana da afiyet olsun
Ne güzel, benim bırakmaya hiç niyetim yokBen bıraktım, 2 sene oldu
Hele niyet yoksa bırakmak çok zorNe güzel, benim bırakmaya hiç niyetim yok
Aynen öyle canım, aylık masrafı da çok ama malesefHele niyet yoksa bırakmak çok zor
Cok ban yapar dedim,yapmış mi?Şu Konya konusunu üşenmedim 21 sayfa okudum. Böyle kaldım
Kapamayı da okudun muŞu Konya konusunu üşenmedim 21 sayfa okudum. Böyle kaldım
Hem de nasil,ben bir de en pahalısından seviyordum,pahalı aşk ciddenAynen öyle canım, aylık masrafı da çok ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?