NeredeKussan ne bir kere dolandı o sana
Ben de anlamadım yavrum ya. Koca koca kadınlar dondakinin tespitini yapıyor işte
Dondaki leke gördüm şimdi geliyorum orayaKussan ne bir kere dolandı o sana
Ben de anlamadım yavrum ya. Koca koca kadınlar dondakinin tespitini yapıyor işte
Yok sizeen ses gelmedi hepiniz ordasınjz sanırım
Ay evet.daha şaşıracağım bir şey okumam derken neler neler varNeredeBdv mi:)
BakayımAy evet.daha şaşıracağım bir şey okumam derken neler neler var
Yıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimNeredeBdv mi:)
Dolanmadı dolanmadı pis heryer pislik içinde oldu suan hayalimdeKussan ne bir kere dolandı o sana
Bir daha yıka ne olacakYıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimasperox sarı güç diyesim geldi
Sense8 izliyom ben nekşfilikşten
Bilmem, katıldım mı acaba? Katılmamış da olabilirimSen yarışmaya katildin mı ayşecan
Yok, eşeğin ayaaaaa
Süper fikirYıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimasperox sarı güç diyesim geldi
Aaaa niye bende bdv okurumBunu senden beklemezdim nevo
1 menü alana 2. %50 indirimliYıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimasperox sarı güç diyesim geldi
Bunu birine bile söylemem buraya konu açmakta ne bileyimBide çogunda varmışilginç
Beni hep oralarda gördüğüne göre okuyorsunAaaa niye bende bdv okurum
Ya sadece sonunda var duvarlara sürmemiş ki. Yalnız git gide iğrençleşiyorum. Ben yatayım en iyisiDolanmadı dolanmadı pis heryer pislik içinde oldu suan hayalimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?