Baksana halineBizim burada kalay yapıyorlar sizin orada yok mu
Keşke tutturabilsenÇoğ hoşuma gidiyiiii ama
Ama napiyim, çok seviyom senle oynamayıKeşke tutturabilsen
Çok güzel bir tepsi. Kalaylansa yepyeni olur. Benimde bir tencerem var. Babaannem den hatıraBaksana halineEki Görüntüle 2753819
Abla bana ödünç ver desem bidaha geri getirme der sağolsun kendine ne alda banada alır ama ben bugün değerini yeni anladım bakırların keşke alsaydımBir tanede olsa al canım
Ben dün bi senaryo yazdım üüüğffffAtıyor ama tutmuyorr
Benimde var oyle carsida kalayci var orda yaptirayim diyorumBaksana halineEki Görüntüle 2753819
Bittin senAma napiyim, çok seviyom senle oynamayıGidip de E Elif_Eylul ile oynamıyom mesela. Çünkü seni daha çok seviyom
Çocukken kalaycılar gezerdi sokaklarda, yıllardır görmedim. Görsem bir dakika bekletmem. Çok kıymetli benim içinİşte kalay yapılması lazımKeşke yaptıracak yer olsa
Neyse bundan sonra istersinAbla bana ödünç ver desem bidaha geri getirme der sağolsun kendine ne alda banada alır ama ben bugün değerini yeni anladım bakırların keşke alsaydım
Yazik ki ne yazık diyorum sadece banliyken encok ben bekledim halbuki seniAma napiyim, çok seviyom senle oynamayıGidip de E Elif_Eylul ile oynamıyom mesela. Çünkü seni daha çok seviyom
Evet abla inşallahNeyse bundan sonra istersinYöresel yemeklerde lazım olur
Çarşı merkezde vardır.Bizim bakırcılar çarşımız var merkezde orada yapılıyor.Ama oda ucuz değil yaÇocukken kalaycılar gezerdi sokaklarda, yıllardır görmedim. Görsem bir dakika bekletmem. Çok kıymetli benim için
Tencereler annemde, vermiyor deli ediyor beniÇok güzel bir tepsi. Kalaylansa yepyeni olur. Benimde bir tencerem var. Babaannem den hatıra
Doğru, adaya gidip bakırcılar çarşısına geçmem lazım. Orada bulabilirimÇarşı merkezde vardır.Bizim bakırcılar çarşımız var merkezde orada yapılıyor.Ama oda ucuz değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?