- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Tamam ozamanGerçek değil tabi ki
Biran korktum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ozamanGerçek değil tabi ki
Babababababaabaa bak sen böyke diyip kendi ayaklarına kurşun sıkmazlar .Seni en çok ben özledim hanım abla. Hep ben seni sordum yokluğunda bunlar hep bırak şu kadını yeaaa napıcaksın dediler
Hangi parayıNevreste yaa bırah bırah bırah bırah. palevere yapma palevere. Sen 3 milyar, milyon, milyar parayı sen ne yaptın. Önce onu de.
Aa bu olmadı abla ama fiyatları baya uçukmuş yeni öğrendimBenimde yokO kadar Antep'te kaldım almadım
Tavuk haşlayıp tabağa koysanız benim için çok kıymetliTamam ozaman
Biran korktum
Yalan mı kızlar? Ben dedim hanım Ablam nerde dedim, çok özledim dedim, sesi soluğu çıkmıyor dedim. Nevreste dedi amaaaağğğğnn bu şu şirret karıyı, ben sana yeterim bebeğim dediBabababababaabaa bak sen böyke diyip kendi ayaklarına kurşun sıkmazlar .
Pes yani neden almadın ki o kadar kaldın orada..Benimde yokO kadar Antep'te kaldım almadım
Abla çok pahalı hiç sıra gelmediPes yani neden almadın ki o kadar kaldın orada..
Ben olsam çarşıyı toptan alırdım
Valla tatlidan daha cok ugrasmali onu hasla onu kavur soy dogra kes pisir olmadi çekTavuk haşlayıp tabağa koysanız benim için çok kıymetli
Nevoş bana öyle diyecek haaaa rüyanda görsen öyle demezYalan mı kızlar? Ben dedim hanım Ablam nerde dedim, çok özledim dedim, sesi soluğu çıkmıyor dedim. Nevreste dedi amaaaağğğğnn bu şu şirret karıyı, ben sana yeterim bebeğim dedi
Burada en eski arkadaşım Hanım abla bunu biliyor musunYalan mı kızlar? Ben dedim hanım Ablam nerde dedim, çok özledim dedim, sesi soluğu çıkmıyor dedim. Nevreste dedi amaaaağğğğnn bu şu şirret karıyı, ben sana yeterim bebeğim dedi
Aynen abla ama bitane olmalı bence evde değer baksana olsaydı harika olurduEvet canım çok pahalıKapaklı tabaklar 250-300 en az
Ablam bilmiyor 9 yıldan fazla olmuştur muhabbetimizNevoş bana öyle diyecek haaaa rüyanda görsen öyle demez
Sabah 10 da başladım düşün öğleden sonra ancak çıktıValla tatlidan daha cok ugrasmali onu hasla onu kavur soy dogra kes pisir olmadi çek
Biz urfaya gitmiştik ya hiç aklıma gelmemişti almak,sadece 2 tane sahan 1 cezve bir takımda fincan seti almıştım 2'li olandanAbla çok pahalı hiç sıra gelmedi
Nevoş bana öyle diyecek haaaa rüyanda görsen öyle demez
İyi be öffBurada en eski arkadaşım Hanım abla bunu biliyor musun
Alırız inşaallahBurada var alırım birgün nasipAynen abla ama bitane olmalı bence evde değer baksana olsaydı harika olurdu
Gercekten oyle bir dunya bulasik,bende pazara git haydeee markete git cocuk pesimi birakmaz onla birlikte yaptik karabiber yicem der maydanozlari istemiyorum der bibaktim domates agzindaSabah 10 da başladım düşün öğleden sonra ancak çıktı