Nette bile var ablamBiz urfaya gitmiştik ya hiç aklıma gelmemişti almak,sadece 2 tane sahan 1 cezve bir takımda fincan seti almıştım 2'li olandan![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nette bile var ablamBiz urfaya gitmiştik ya hiç aklıma gelmemişti almak,sadece 2 tane sahan 1 cezve bir takımda fincan seti almıştım 2'li olandan![]()
İnşallah ablaAlırız inşaallahBurada var alırım birgün nasip
Annemden bir sini aldım, sunum için o verdi banaO bilr 1600-2000 arası fiyatı
![]()
Onun ben ağzını yerimGercekten oyle bir dunya bulasik,bende pazara git haydeee markete git cocuk pesimi birakmaz onla birlikte yaptik karabiber yicem der maydanozlari istemiyorum der![]()
bibaktim domates agzinda
Benim üstüme oynamaİyi be öff![]()
Bilmez anacım bilmezBurada en eski arkadaşım Hanım abla bunu biliyor musun![]()
Aynen daha burası yokken bizim msn sohbetlerimiz vardı ne güzeldiAblam bilmiyor 9 yıldan fazla olmuştur muhabbetimiz![]()
Nolduuuuuuuu öfleme hemenİyi be öff![]()
Ben nette bakıp bakıp iç çekiyorum, sadece babannemden kalma bir tepsim var. Onunda temizlenmesi lazım, nasıl yapacağım bilmiyorumAlırız inşaallahBurada var alırım birgün nasip
Annemden bir sini aldım, sunum için o verdi banaO bilr 1600-2000 arası fiyatı
![]()
Çoğ hoşuma gidiyiiii amaBenim üstüme oynama![]()
Aynen ablamBilmez anacım bilmez
Aynen daha burası yokken bizim msn sohbetlerimiz vardı ne güzeldi
Nolduuuuuuuu öfleme hemen![]()
Abla fincanlar okadar pahalı değil bence çok şık seçenekler var trendyoldaBiz urfaya gitmiştik ya hiç aklıma gelmemişti almak,sadece 2 tane sahan 1 cezve bir takımda fincan seti almıştım 2'li olandan![]()
Ciddenmi fiata bak yahuuuAlırız inşaallahBurada var alırım birgün nasip
Annemden bir sini aldım, sunum için o verdi banaO bile 1600-2000 arası fiyatı
![]()
Bizim burada kalay yapıyorlar sizin orada yok muBen nette bakıp bakıp iç çekiyorum, sadece babannemden kalma bir tepsim var. Onunda temizlenmesi lazım, nasıl yapacağım bilmiyorum![]()
Evet abla çok pahalıCiddenmi fiata bak yahuuu![]()
Evet abla az rengi kararmış gibiydi ama o haliyle bile güzeldiKalaylansa belki daha güzel olur![]()
Yok canımBizim burada kalay yapıyorlar sizin orada yok mu![]()
Antep kadar olmasada bizimde meşhurdur.Yok canım![]()
Maşallah benim kv de var gidebilseydim verirdi banaÇok eski canım bendeki en az 60 yıllık
İşte öyle kara fiyatı öyle kalaylansa çok pahalı![]()
Yemezlerrrrrrr ben yokken ancask özlenirimm şekerimmmÇoğ hoşuma gidiyiiii ama![]()
Bilmezler nevoşcum maziyiAynen ablam![]()
2 tane metal saplı oda tepsiiçiğnde fincanda bsşks şeysin içinde çok karışık oldu demi içindeiçindeAbla fincanlar okadar pahalı değil bence çok şık seçenekler var trendyolda![]()
İnsan almaya korkar bundanEvet abla çok pahalı![]()