Nette bile var ablamBiz urfaya gitmiştik ya hiç aklıma gelmemişti almak,sadece 2 tane sahan 1 cezve bir takımda fincan seti almıştım 2'li olandan
İnşallah ablaAlırız inşaallahBurada var alırım birgün nasip
Annemden bir sini aldım, sunum için o verdi banaO bilr 1600-2000 arası fiyatı
Onun ben ağzını yerimGercekten oyle bir dunya bulasik,bende pazara git haydeee markete git cocuk pesimi birakmaz onla birlikte yaptik karabiber yicem der maydanozlari istemiyorum derbibaktim domates agzinda
Benim üstüme oynamaİyi be öff
Bilmez anacım bilmezBurada en eski arkadaşım Hanım abla bunu biliyor musun
Aynen daha burası yokken bizim msn sohbetlerimiz vardı ne güzeldiAblam bilmiyor 9 yıldan fazla olmuştur muhabbetimiz
Nolduuuuuuuu öfleme hemenİyi be öff
Ben nette bakıp bakıp iç çekiyorum, sadece babannemden kalma bir tepsim var. Onunda temizlenmesi lazım, nasıl yapacağım bilmiyorumAlırız inşaallahBurada var alırım birgün nasip
Annemden bir sini aldım, sunum için o verdi banaO bilr 1600-2000 arası fiyatı
Çoğ hoşuma gidiyiiii amaBenim üstüme oynama
Aynen ablamBilmez anacım bilmez
Aynen daha burası yokken bizim msn sohbetlerimiz vardı ne güzeldi
Nolduuuuuuuu öfleme hemen
Abla fincanlar okadar pahalı değil bence çok şık seçenekler var trendyoldaBiz urfaya gitmiştik ya hiç aklıma gelmemişti almak,sadece 2 tane sahan 1 cezve bir takımda fincan seti almıştım 2'li olandan
Ciddenmi fiata bak yahuuuAlırız inşaallahBurada var alırım birgün nasip
Annemden bir sini aldım, sunum için o verdi banaO bile 1600-2000 arası fiyatı
Bizim burada kalay yapıyorlar sizin orada yok muBen nette bakıp bakıp iç çekiyorum, sadece babannemden kalma bir tepsim var. Onunda temizlenmesi lazım, nasıl yapacağım bilmiyorum
Evet abla çok pahalıCiddenmi fiata bak yahuuu
Evet abla az rengi kararmış gibiydi ama o haliyle bile güzeldiKalaylansa belki daha güzel olur
Yok canımBizim burada kalay yapıyorlar sizin orada yok mu
Antep kadar olmasada bizimde meşhurdur.Yok canım
Maşallah benim kv de var gidebilseydim verirdi banaÇok eski canım bendeki en az 60 yıllık
İşte öyle kara fiyatı öyle kalaylansa çok pahalı
Yemezlerrrrrrr ben yokken ancask özlenirimm şekerimmmÇoğ hoşuma gidiyiiii ama
Bilmezler nevoşcum maziyiAynen ablam
2 tane metal saplı oda tepsiiçiğnde fincanda bsşks şeysin içinde çok karışık oldu demi içindeiçindeAbla fincanlar okadar pahalı değil bence çok şık seçenekler var trendyolda
İnsan almaya korkar bundanEvet abla çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?