Ellerine sağlık canımNevreste Acun api ben alamanyadan geliyom şimdik size rap yapçam
bamyayı koydum ocağa, ocağa
tuzunu da ekledim suyuna suyuna
Elimde telefon giriyorum kk’ya
Bi yandan bakıyom sunum için gugıla
Mantı da yapıyom bamyanın yanına
Çok sevinecem bamyayı yedirirsem kocaya
Yo yo yo yo
Eki Görüntüle 2753811
Bunu senmi söylüyorsun o bakır tabak benim olmalıydı
nasılsın nevomEllerine sağlık canımBenimde bamya var,dün akluma geldi bende yapsam diye
Önümüzdeki günlerde yapayım
Becerikli kadın
Yemezse mantı verme
Evetaaa enıste derken senden ötürü mü yoksaaa
o bakır tabak tozlu raflarda duruyordu nişanımdan kalma eşime şeker mı ne yaptırıp bohcada götrmüştük işe yaradı bakır sunumlukBunu senmi söylüyorsun o bakır tabak benim olmalıydı
Benimde aklım kaldı bakır servisindeBunu senmi söylüyorsun o bakır tabak benim olmalıydı
Bana yürümüş, benim üstümden nevoşa yürümenasılsın nevom
İyiyim Merve'cim sen nasılsınnasılsın nevom
Delisin senİtiraf edin hepiniz Ezgiyle okudunuz rapimi
hee tamam o zaman pardon danilo bey ile mutluluklar dılerım tıs tıs falann degıl
Sanırsam dün kulaklarımın küpeli olduğunu da yazmıştım. Hem de her birinde 3er taneDelisin sen
bende ıyıyım bugun buralar yıne cok hareketlı yetısmeye calısıyorum nevosumİyiyim Merve'cim sen nasılsın
Bende öylebende ıyıyım bugun buralar yıne cok hareketlı yetısmeye calısıyorum nevosum
o delikler yuzunden boyle oldun sen anladım benSanırsam dün kulaklarımın küpeli olduğunu da yazmıştım. Hem de her birinde 3er tane
Aslında sipariş vereyim dedim biraz pahalıydıo bakır tabak tozlu raflarda duruyordu nişanımdan kalma eşime şeker mı ne yaptırıp bohcada götrmüştük işe yaradı bakır sunumluk
tamam evvam senin için parlaklıgını hıc kaybetmeyecegımAslında sipariş vereyim dedim biraz pahalıydıvaz geçtim bu tarifime cuk olurdu ona benim içinde iyi bak
Takipçini takibe almıştır, sunumu da görünceKazen abim benim tarife muhtesem atmis üzülmeyim diye heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?