• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Aynen kandıramadım😂İlla yapacağım dedin🤭
:KK45: bilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim :KK45: kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi :halay: ''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim :D

:KK45: bilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim :KK45: kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi :halay: ''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim :KK70:
Acaba tavugun neyini yaptin merakla bekliyorum🤔

:KK45: bilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim :KK45: kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi :halay: ''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim :KK70:
Bekliyoruz 👀

Çok iddialı buldum😍Tamam hadi bize öğret😍🤭

Back