Aynen kandıramadımİlla yapacağım dedin
![]()
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kandıramadımİlla yapacağım dedin
![]()
Seveni vardır illakiSunumu cok ıyı olur belkıde amaa banda cok degısık geldı soyledıgınde![]()
Tarif kapma sırası oldugu gibi o zamanda danilo sırası olurDanilo gelsin danilo![]()
Acaba tavugun neyini yaptin merakla bekliyorumbilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim
kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi
''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim
![]()
Bekliyoruzbilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim
kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi
![]()
Çok iddialı buldumbilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim
![]()
verdim kuzum , pazar günü yaptım ama daha düzenlemedimhos geldın balböceğimmm tarıfını verdın mııı![]()
![]()
KesinHeleki senle ben kesin olucaz bu gidisle![]()
![]()
Vermemki kimseyeTarif kapma sırası oldugu gibi o zamanda danilo sırası olur![]()
Bekliyoruz![]()
Hoşgeldin aramızaverdim kuzum , pazar günü yaptım ama daha düzenlemedim![]()
Sunumunu bekliyoruz o zaman bende sen soyleyınce ilk duyanlardanım kuzu öğrenmiş olacagımmverdim kuzum , pazar günü yaptım ama daha düzenlemedim![]()
Tıs tıs konusuyo zaten danilo anlamıyorımda sevmiyom ben zatenVermemki kimseye![]()
Ben bişey unutmuşum inşallah çok uğraştırmam ablayıTarifini sabirsizlikla bekliyorum bekliyoruz![]()
yaa biraz garip geldi dimiSunumunu bekliyoruz o zaman bende sen soyleyınce ilk duyanlardanım kuzu öğrenmiş olacagımm![]()
Çok sevimli bide kendisi konulması filan,hılçık olayı hala aklımdaAynen yabitti danilom özlüyeceğim tadlu konuşmasını
![]()
Evet abla çok samimi iyi kalpli geliyor bana dün geceki bölümde komik sahnelerde vardı hılçıkÇok sevimli bide kendisi konulması filan,hılçık olayı hala aklımda![]()