- 24 Eylül 2018
- 98.664
- 295.306
- 698
Sen aldın mı?Aldın mı sosyal![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen aldın mı?Aldın mı sosyal![]()
Yaaa çok eskiden dünya mutfagini herkes çok isterdi,ben hiç istemezdim kuzu biliyor musunSen kesinlikle almış olmalısın sosyalim![]()
Ben dedim ama ,sakalım yokGül gibi yöredeki bırakıp ecnebi mutfağına giderseniz olacağı bu![]()
5 3 e düşmesin deDaha çok yeni gelirler inş![]()
Neden istemediklerini anladıkYaaa çok eskiden dünya mutfagini herkes çok isterdi,ben hiç istemezdim kuzu biliyor musunşimdi noldu anlamiyom
![]()
Aziz AllahBi de çorap kokacak![]()
AldımHepimize Eslimmmm ,sen aldın mi![]()
Atalar boşuna dememiş kuzum be büyük lokma ye büyük konuşma diyeYaaa çok eskiden dünya mutfagini herkes çok isterdi,ben hiç istemezdim kuzu biliyor musunşimdi noldu anlamiyom
![]()
Aşko hepsini kirbaclaÖzel mesaj başlığını düzeltmeyenlerin tarif kabul olmayacak.Verdim saymam ona göreİlk mesajda yazıyor bilginiz olsun
![]()
Yoreselde resmen kurudum , asla aklıma yatan tarif bulamiyorum canomGül gibi yöreseli bırakıp ecnebi mutfağına giderseniz olacağı bu![]()
Aldım bir sürü tarifin içinden anca secebildimSen aldın mı?![]()
Hadi hayırlısı bakalımAldım bir sürü tarifin içinden anca secebildim![]()
Aşko geçen ay böyle bir sorun yaşadım bir daha kabul edemiyeceğimAşko hepsini kirbacla![]()
Tarihte bir ilk yarışma kendi kendine imha olur canom ahandaa5 3 e düşmesin de![]()
Bu sefer mecazen gevur değil üstelik.Gevur tarifler dolu,alabilen yok![]()