- Emoji Skoru
- 154.515
- Puanlar
- 898
Bu yüce gönüllü arkadaş kim acabsEvet sonunda 3.tarifimiz geliyor![]()
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yüce gönüllü arkadaş kim acabsEvet sonunda 3.tarifimiz geliyor![]()
Ben bir şey demiyorum kidiyenlere söyle
![]()
Benim tarif alıp yapmamama ilgili yorum Jenna16 nın yorumunuNe arıyorsun![]()
Hello mixerBenim tarif alıp yapmamama ilgili yorum Jenna16 nın yorumunu![]()
Sizi çırpayım mı?Hello mixer![]()
Bana uyarSizi çırpayım mı?![]()
Havalı havalı geliyorHamdolsun![]()
Sizden kek yapayım.Bana uyar![]()
Çok fena bir yorum olduSizden kek yapayım.3 yumurta lazım. Sen, Cano, Assosyal olsun, şeker de Nevoş olsun sizi iyice bir çırpayım, dikkat edin başınız dönmesin
Sonra süt lazım nane olsun, yağ da Seda olsun, Onları da katayım. Esli vanilya olsun, yasmin de un olsun, kabartma tozunu en son katarım O da Ordi olsun.
![]()
Gelsin gelsinHavalı havalı geliyor![]()
Lezzet patlamasıSizden kek yapayım.3 yumurta lazım. Sen, Cano, Assosyal olsun, şeker de Nevoş olsun sizi iyice bir çırpayım, dikkat edin başınız dönmesin
Sonra süt lazım nane olsun, yağ da Seda olsun, Onları da katayım. Esli vanilya olsun, yasmin de un olsun, kabartma tozunu en son katarım O da Ordi olsun.
![]()
Bana hitap etmiyor hiçBugun masterchefte hint mutfağı varizleyin belki ilham olur,beş yemek var
![]()
Belki başka yemek yapmak isteyen arkadaşlar olur hemsosuuBana hitap etmiyor hiç![]()
Tabii hemşom ,bana böğğrek verin yeterBelki başka yemek yapmak isteyen arkadaşlar olur hemsosuu![]()
Bana da sosyalin gelmişti nane nin gelmemiştiBana yeni tarif eklendikce bildirim gelmiyor![]()
Bana da sosyalin gelmişti nane nin gelmemiştiBana yeni tarif eklendikce bildirim gelmiyor![]()
Banada hicbirinden gelmediBana yeni tarif eklendikce bildirim gelmiyor![]()