- Emoji Skoru
- 105.829
- Puanlar
- 598
Şuan oğlum burada. Sevdiği yemekleri yapıyorum. Çocuğun algısıyla oynamayayım, ne olmuş anama demesinAl o zaman![]()
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan oğlum burada. Sevdiği yemekleri yapıyorum. Çocuğun algısıyla oynamayayım, ne olmuş anama demesinAl o zaman![]()
Kaç alındığı değil kaçı yapılacak önemli olan o bence
Haftaya gitmiyor muŞuan oğlum burada. Sevdiği yemekleri yapıyorum. Çocuğun algısıyla oynamayayım, ne olmuş anama demesin![]()
Gidiyor, o zaman gelsin bakarız. Tarif alıp yapmayınca beni ortaya alıp, Erol Taş gibi gülerek birbirinize atıyorsunuzHaftaya gitmiyor mu![]()
Ama sen çok alıp yapmıyorsun, senin kadar alıp yapmayan yokGidiyor, o zaman gelsin bakarız. Tarif alıp yapmayınca beni ortaya alıp, Erol Taş gibi gülerek birbirinize atıyorsunuz![]()
Kaderine razı ol sen de,al ve yapGidiyor, o zaman gelsin bakarız. Tarif alıp yapmayınca beni ortaya alıp, Erol Taş gibi gülerek birbirinize atıyorsunuz![]()
Sen herkesten farklısın diyorsun yaniAma sen çok alıp yapmıyorsun, senin kadar alıp yapmayan yok![]()
Yok, adımı 9a çıkardınız bayağı indireceğim aşağıyaKaderine razı ol sen de,al ve yap![]()
![]()
Ben bir şey demiyorum kiSen herkesten farklısın diyorsun yani
Yok, adımı 9a çıkardınız bayağı indireceğim aşağıya
Arkadaş iyi olsun diyorum yaptığım suç mu?![]()
Bak üşenmem bulurum haa, dur oturmuşken bakayım delilBen bir şey demiyorum kidiyenlere söyle
![]()
Ne arıyorsunBak üşenmem bulurum haa, dur oturmuşken bakayım delil![]()
Haydi yap yapBak üşenmem bulurum haa, dur oturmuşken bakayım delil![]()
HamdolsunEvet sonunda 3.tarifimiz geliyor![]()